söndag 30 december 2012

Nail Art Sunday - Matte black/purple mani (KleanColor)

Det är tur att man kan få en knuff åt nåt håll, när man står med flera 100 otestade lack och velar. Michaela tipsade om denna kombon, och JA! det blev toppen. Lite kassa foton, men det får vi leva med. Det svarta är  Star Nails, ni vet fyndlacken för 10:- som är superbra. Faktum är att jag bara har ett endaste lager svart. Det bär mig emot, men det räckte. 
Born to the purple är fyllt av hexagoner som faktiskt är smått randiga, och smått glitter i lila i en klar lila bas. Lagom packat för att ett lager ska räcka. Man får visserligen jobba lite för att får glittret dit man vill, men det är inget som stör. Det är snyggt blankt, men det är faktiskt riktigt bra med matt slutresultat. Här visar jag er båda, vilket föredrar du? Och vilket matta överlack är bäst? Här har jag använts H&M och jag har svårt att tänka mig att nåt annat skulle vara så mycket bättre.. Det gör ju sitt jobb liksom :-)

Betyg: 4/5

Michaela (beauty by M)told me about this combo, and YES! I like it a lot.Not great  photos,sorry ;-)
The black is Star Nails only  one single layer black. Onecoaters is not my cup of tea, but this works...
Born to the purple is full of hexagons that are actually somewhat striped, and small purple glitter in a clear purple base. Here I show you both matte and shiny finsih, which do you prefer? And what matte top coat is the best? Here I have used H&M and I find it hard to imagine that any other polish would be so much better ..

Rating: 4/5
9 kommentarer:

 1. Jag tycker att China Glaze Matte magic är det bästa mattlacket jag provat. Det gör det ordentligt matt och inte så att det ser ut som en plastfilm över lacket. Nu blev jag ju sugen på den manikyren igen,men har så många otestade lack att använda först ;)

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt!

  CG:s Matte Magic har jag och den är verkligen bra. Kanske skulle testa en variant av det här med OPI:s Divine Swine.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att båda var lika fina. Det här lacket har jag beställt och det har nog kommit hem till lägenheten. Är nämligen fortfarande hos färäldrarna o myser.

  Tycker också att HM's matte-lack är toppen. Har beställt Kleancolors variant för att se om den är nått att ha. Kan återkomma om den är okej. :)

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Det blev väldigt fint över svart. :-)

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Båda var fina men gillade det bäst glansigt :)

  SvaraRadera
 6. Helt klart en snygg kombo, måste dock föredra den blank även om matta manikyrer ligger mig varmt om hjärtat (:

  SvaraRadera
 7. Gillar Essie Matte about you. Just den här kombon föredrar jag nog blank, mest för att jag vill att glitter ska glimma. :)

  SvaraRadera
 8. Gillar båda men matt är alltid matt:)

  Har både ChGd och KKs matta lack men föredrar nog ChGs.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!