lördag 8 december 2012

Nubar - Fire Sparkle

Jag smäller av! Pang! Detta är så snyggt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Rött glitter i röd jellybas. Tre lager ger riktigt djup i lacket. Det är ju inte nytt på nåt sätt, kom redan våren 2010, men jag fick ju hem det häromdagen från BeautyBay. Glittret är inte så grovt, så det räcker med ett lager Seche vite för att få det blankt till 99%. Jag gillar det så mycket att det kandiderar till julaftonsmanikyr. Lätt! Det är snyggare än China Glaze´s julkollektion i år... Oups, nu smällde jag av igen!

Betyg: 5++/5

OMG!! I love this! Love!! Red glitter in a red jelly base. Three layers and perfection!  It´s not new, it was released as early as in 2010 (the spring collection!) I love it so much that I probably wear this on Christmas Eve.

Rating: 5++/5


9 kommentarer:

 1. Det är ett riktigt vackert lack!

  SvaraRadera
 2. Har för mig att jag bar det här på julafton för två år sen, och hittar jag inte på något bättre så kanske det åker på i år igen. Älskar det!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar det här lacket. Det är så, så vackert.

  SvaraRadera
 4. Åh gud så fint det var! Älskar det verkligen. Åkte upp på önskelistan....var bara tvungen.

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Urtjusigt och väldigt juligt!!
  Är det inte lite likt Nubars Red Ruby Glitz också...? Eller?

  SvaraRadera
 7. Wow! This is really really beautiful!

  SvaraRadera
 8. Det här har jag tänkt köpa sedan set släpptes och ännu inte kommit till skott. Begriper inte varför. Letar efter det på Ebay i detta nu.

  SvaraRadera
 9. Assnyggt! Jag smäller också av lite. :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!