tisdag 11 juni 2013

Claudia - Glamorous Black

Detta lacket har jag fått av min dotter i födelsedagspresent. Claudia är extremt billigt i Ullared (8:- eller 12? - billigt iaf, jag minns inte exakt). I stan har jag sett dem för 35:- Detta är faktiskt inte så dumt. Svart med glitter. Det kan liksom inte bli fel. Inte så att det är så spännande så man smäller av, men alla lack kan ju inte knocka en totalt - det vore jobbigt för hälsan ;-)
Tre tunna lager på bilderna, och formulan är faktiskt riktigt riktigt bra. Jag har inte städat nånting på bilderna, det gör jag iofs aldrig någonsin, men man skulle ju kunna tro att det skulle behövas efter ett budgetlack, men inte! På bilderna har jag även ett lager Seche vite, i vanlig ordning. 

Betyg: 3/5

I got this polish for my b-day from my daughter. The brand is very cheap, but actually really great - both formula, brush and color. Three thin layers and Seche vite. 

Rating: 3/5
7 kommentarer:

 1. Det här var riktigt fint! Jag gillar det skarpt.

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt!! Definitivt värt 8-12 kr. :-)

  SvaraRadera
 3. Snyggt! undrar just nu varför jag inte testat mitt än......

  SvaraRadera
 4. Gud vad snyggt.. Det är gillade jag skarpt, A har bra smak må jag säga! Svart med silverglitter i är alltid snyggt, nästan!

  SvaraRadera
 5. Jag har detta också, men kommer inte ihåg om jag testat det. Det är hur som helst fint. Vanligt fint liksom. :-)

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Svart med glitter blir aldrig fel!

  SvaraRadera
 7. Svart är ju aldrig fel.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!