lördag 22 juni 2013

Gina Tricot - Sparkling Aqua (as a glitter gradient)

Ett glitterlack jag köpte lite på måfå, lite som tröst för att jag inte hittade nåt annat roligt. Och det ångrar jag inte. Detta passar utmärkt till en glitter gradient. Jag hade med det till mamma för ett tag sen, när jag inte orkade göra om en hel manikyr, men samtidigt kände att China glaze To yacht to handle inte skulle överleva på egen hand ett par dagar till... Jag går inte utanför dörren i icke perfekta naglar. Så är det bara. Jag minns en gång när min dotter var nyfödd, och jag hälsade på på mitt nuvande jobb, när hon var knappt en månad... Då sa en kollega: "Ja, att Linda har helt perfekta naglar även med en ny bebis är ju inte direkt förvånande". Nä, precis ;-) Jag höll stilen även då haha... även om jag vissa dagar inte klev ur morgonrocken, så hade jag åtminstone perfekta naglar... ;-)
Hursomhelst, jag har bara duttat dit glitter med penseln, väldigt lätt, och med bra resultat. Jag gillar glitter gradients, ett bra sätt att rädda en halvdöende manikyr, eller piffa upp en halvtråkigt krämlack (eller ett redan fint lack för den delen).

Betyg: 4/5

This one i bought, just because I couldn´t find anything else. Sort of.. Very suitable for glitter gradients though. I just used the brush, and nothing else. I really like this kind of manicure. An easy way to freshen up a creme mani or to make a semi boring polish a little more fun. 

Betyg: 4/510 kommentarer:

 1. Ja, det var en bra räddning av manikyren! Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Åh, nu vill jag också göra en glittergradient, det var alldeles för länge sedan!
  Jag köpte faktiskt Sparkling Aqua för inte alls så länge sedan och det ser riktigt tjusigt ut på dina klor, jag borde verkligen ta mig i kragen och testa mitt :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt!

  Och jag är lite som du. Jag hatar att åka hemifrån om inte naglarna ser ok ut.

  SvaraRadera
 4. Det här var riktigt fint!

  SvaraRadera
 5. Ser jättefint ut! :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 6. Väldigt fint :) Jag stod ju och fingrade på detta för inte alls längesedan.. Kanske blir ett köp ändå :)

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt! Kanske skall testa på det här, men med en annan färg, jag med!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!