fredag 28 juni 2013

Vivid Lacquer - We do the weird stuff

Jag är med i en alldeles underbar Facebookgrupp som består av 25 pers. Den går ut på att de som fyller år innevarande månad får födelsedagspresenter i form av lack. Så den månad man fyller får man 24 lack i present (minst) och sen skickar man själv iväg 2 lack/månad till andra som fyller år. Ett megaroligt koncept! Detta har jag fått av fina Anna. Mitt första Vivid Lacquer! Jag gillar glitter och jag gillar detta massor. En konstig grej dock: När jag tog av det med foliemetoden så missfärgades naglarna nåt extremt, och de blev då nästan neonrosa! Märkligt! Kan det verkligen vara de röda glittrena som läckt så mycket färg? Nåja, det hindrar mig inte från att använda det igen, det blir nog ovanpå blått nästa gång :-)

Betyg: 4/5

My first Vivid Lacquer! I got it from Anna, we are part of a birthday polish group on FB :-) When it´s your b-day you get a polish from each member, and all other months you send polishes to other poeple in the group! Great idea!
I like this one a lot, even though it miscolored my nails! They turned almost neon pink.. That doesn´t stop me, I will try this over blue next time!

Rating: 4/5
8 kommentarer:

 1. Skönt att du inte blev avskrämd iaf.. Om man skulle testa med gliiter a peel och ta bort det för o se om det var glittret som släppte.. Hmm nu blir jag nyfiken.. :)

  Fint var det iaf! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har lite svårt för den här typen av glitter :/ konstigt med missfärgningen!

  SvaraRadera
 3. Skumt att det färgade av sig så mycket.. Över blått blir det nog riktigt snyggt :) jag tänker lite på clowner när jag ser det över vitt så :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillade detta över vitt, men sjukt konstigt med missfärgningen! Men måste ju liksom vara glittret..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller nån kemisk reaktion, haha...

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!