söndag 16 juni 2013

Nail Art Sunday

Idag blir det  två nail arts. Först en jellymacka, eller kanske egentligen en crellymacka. Jag tycker naglarna ser ut som gelegodis med lite glitter i.  Svårfångad färg, och i verkligheten ligger det nog nånstans mittemellan dagsljus och lampbilden. Glittret är OPI I Lily love you (finns fortarande på Ebay för ca 20 dollar), och crellylacket har jag fått av min alldeles förtjusande vän Sara, och det heter Impala Disco listrado.

Nederst ser ni dotterns tejpmanikyr som hon hade på skolavslutningen i tisdags. Nails inc Cambridge terrace och China glaze Liquid leather är de lack som användes. Hon matchade lacket med en svart/vitrandig klänning, silvriga finskor, och svart&silvriga klämmor i håret. 

Nail art sunday, and two manis today :-) First a crelly sandwich that looks like jelly candy with glitter, and then my daugters tape mani in black and silver.

5 kommentarer:

 1. Dotterns manikyr är ju så fin. Hennes kompisar måste har varit avundsjuka. :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina naglar din dotter fixat! Mackan är också fin, men inte lika fin som ränderna.

  SvaraRadera
 3. Åh så fin mackan blev :) ser nästan lite läskande ut på något sätt :)
  Ränderna blev väldigt fina med :)

  SvaraRadera
 4. Fint, speciellt dotterns avslutningsmanikyr.

  SvaraRadera
 5. Ja, det såg ut som godis med något glitter i, lite som geléhallon kanske? Fint var det i alla fall, och din dotters naglar var hur fina som helst, så roligt att det matchade till kläderna!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!