lördag 1 juni 2013

Darling Diva - Highway to hell

Hipp hipp hurra för mig! Idag fyller jag år, 37 närmare bestämt. Ingen åldersnoja, däremot så går tiden så himla fort! Idag firar vi mig dagen lång! :-) Först med dottern och hennes pappa och på em ska jag och min man käka räkmackor från Heaven 23. Och slutligen så blir det Baksmällan III på kvällskvisten. 

Hur som helst - idag, dagen till ära visar jag ett av AC/DC-lacken från Darling Diva. En svart jelly med med massa rött och silvrigt glitter i alla möjliga storlekar och färger. Glittret drunknar en aning för mycket i basen, men det är ändå himla snyggt.. och gör mig lite nostalgisk... 

Alla mina AC/DC-skivor ligger på vinden, där även cd-spelaren befinner sig.. Tänk om jag vetat att de skulle gå det ödet till mötes när jag shoppade upp mig på massor (alla?) AC/DC-plattor på DC (numera Triangeln - ni malmöfolk vet vad jag menar.. skivavdelningen på DC en halvtrappa ner....) Det var här vi hängde på högstadiet... 

Efter denna mini-nostalgitripp så återgår vi till det inlägget faktiskt ska handla om - Highway to hell. Tre lager blev det i vanlig ordning och sen två lager Seche vite, det känns inte alls klumpigt trots många lager. Och även om det kanske var kollektionstänket som lockade mer än lacket, så är jag ändå glad att jag har det -det är riktigt fint.

Rating: 4/5

Today it´s my birthday - I´m turning 37! And I´m celebrating with this gorgeous Darling Diva - Highway to hell. I listened a lot to AC/DC in junior high and all my cd´s are stored in the attic... Hm, I have to start listen to them again... (AC/DC- not the cd´s, they are retired).
The polish is a black jelly with glitter in red and silver, different sizes and shapes. I really like it, evn though the glitter drowns a bit in the base.

Rating: 4/5
7 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag :) lacket är jättefint på dig :) Jag ska nog plocka fram min flaska idag!
  /Rebecka

  SvaraRadera
 2. STORT GRATTIS på födelsedagen,hoppas att du får en uuuunderbar dag :-D

  Lacket är ju passande födelsedagslack,rockigt och snyggt:-D

  SvaraRadera
 3. LOVE! <3

  Oj har du gömt undan CD-spelaren? Det har då rakt inte jag haha! Inte heller min LP-spelare, den älskar jag! Önskar jag hade alla AC/DC-plattor!

  SvaraRadera
 4. Man får väl hoppas att du åtminstone har Spotify!!!

  Jag gillar det här lacket massvis.

  SvaraRadera
 5. Helt underbart lack. Jag älskar det, och hela kollektionen! Sörjer lite att AC/DC inte finns på Spotify för mina skivor är sålda. Alla LP-skivor faktiskt...

  SvaraRadera
 6. Glömde säga grattis! Grattis!

  SvaraRadera
 7. Grattis!
  Åh, jag älskar det här lacket. Så himla underbart!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!