fredag 31 maj 2013

Ford - Jump green

Vår lill-bil är en Jump Green Ford KA, hon har tappat lite lack vid bakluckshandtaget så vi beställde hem lite extra färg. Såklart jag var tvungen att testa den på naglarna. Nä, det gick inte så bra. Bil-lack funkar bäst till just bilar. Don´t try this at home, kan man säga.

One of our cars is a Jump green Ford KA. We needed some extra paint, for the trunk cover. Great color, but it doesn´t work as nail polish... so.. don´t try this at home, folks! ;-)Ka
(jag har snott bilden från Teknikens värld)

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaa! Jag är så glad att vi tog denna och inte den metallic grå som stod brevid... Dock kör min man denna mest, jag kör rött.

   Radera
 2. Jag har funderat på att testa billacker till naglarna, man känner på sig att de liksom lite har med varann att göra.

  Och just den där sortens små bilar brukar jag tycka ser ut som nagellacksflaskor när de far omkring på vägarna i starka färger. :-)

  Men då ska man inte köra billack då ... funderar på hur det är med lösningsmedel och förtunning för billacker. Kanske kan vara lite förödande för naglar iofs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, dessutom är penseln inte så bra, haha...

   Radera
 3. Väldigt snygg färg på en bil, men inte min favorit på naglarna. Men jag skall nog undvika att testa billack på naglarna ;)

  SvaraRadera
 4. Synd att det inte funka för naglarna, hehe, grymt snygg färg :)

  SvaraRadera
 5. Mycket snygg färg, även om det inte funkade så bra med billack. Men den finns ju säkert som nagellack också!
  Bra att du testade, jag ska berätta det för min man nästa gång han tycker att jag blir lurad att betala en massa pengar när billack är billigare. :-)

  SvaraRadera
 6. Hur gick det att få bort undrar jag! Eller lät du det inte torka?
  Grym färg på en bil för övrigt! Jag hade gärna slagit till på limegrönt när jag köpte min Toyota också men den färgen fanns bara för den svindyra hybridversionen som jag inte alls ville ha :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag provade det ovanpå ett annat lack, men det fick torka... och det gick bort med min vanliga Sally Hansen-remover :-)

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!