lördag 11 maj 2013

Picture polish - Voodoo

Ah! Magi på flaska! Jag har införskaffat detta via min nästkusin Camilla (Bookpolish) - det var för mörkt för henne. För mörkt? Crazy woman, men bra för mig. Vinröd bas med brun ton (eller tvärtom) och guldskimmer i vissa ljus. Jag tycker det är riktigt fint! Vampar kanske är mer klassiska höstlack, men på hösten missar man ju hur de ser ut i stark vårsol. Formulan är toppen, tre tunna lager blev det för att få det riktigt opakt. Saknar du en vamp i samlingen (eller vill ha fler) så är detta verkligen ett bra alternativ. 

Betyg: 5/5

Magic in a bottle! Great formula and great vampy color. Brownish red (or the opposite) with gold shimmer in some lights. If you don´t own a vampy polish (or want some more) - this is a great purchase.

Rating: 5/5
10 kommentarer:

 1. Wow! Det var ju även läckert i skugga ju!

  SvaraRadera
 2. Åh ,vampigt. Läckert i solen. Man kan inte ha för många vamiga lack. :)

  SvaraRadera
 3. Ujuj vad fint!!

  SvaraRadera
 4. Tur för dig att kusinen är tokig! ;-)

  SvaraRadera
 5. Fint! :) Det går inte att kommentera här från mobilen förresten. Jag skriver ett tag och sen slutar det funka bara. Och när jag ska signera kan man inte skriva i fälten. Jätteskumt... Ha en bra dag! :)

  SvaraRadera
 6. Oh, fin färg..vilket förklarar att jag har två-tre i samlingen som såg ut att lika denna endel. :D

  SvaraRadera
 7. Tur att stackars Voodoo fick ett hem, där det uppskattades mer. Jag tyckte liksom att det dog lite när det kom på nageln. Men jag är nog tokig;)

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!