lördag 18 maj 2013

China Glaze - Fancy pants

Lördag den 18:e maj betyder Göteborgsvarvet. Det betyder också att jag håller mig ifrån innerstan, men öppnar jag balkongdörren och vinden blåser åt rätt (eller fel ;-) håll, så lär vi höra jublet från Slottsskogen... Dock inte idag, för vi ska på dop för en liten Agnes.

Detta är inte notd utan idag blir det nåt helt annat, som ni får se en annan dag. Detta är fotat med Kenzo i huset, så manikyren bjuder även på några vita hundhår... Det överlever ni hoppas jag. 
Lacket då? Blålila eller periwinkle om man så vill. Jag tycker dock att det är ett jättefult ord, som en blandning mellan Peewee Herman och Tingeling, eller nåt. Så jag håller mig till blålila. I det här fallet blålila med lite rosa skimmer som inte syns så så mycket som man skulle önska. Det är ändå ganska fint, kanske inte så fint att jag säger "köp det" - men tja, trevligt. Däremot så såg jag ju direkt att detta kommer att passa perfekt som underkläder till ett annat, inte alldeles okänt lack. Mer om det imorgon... 
Två lite halvbesvärliga lager, man får passa sig så det inte vallar sig, eller blir alltför ojämnt. Seche vite slätar ju iofs ut, och förlåter det mesta....

Betyg: 3/5

Saturday and here in Gothenburg it´s time for Göteborgsvarvet. ½ marathon and a lot of people participating. We won´t be either looking or running, we are going to a christening, and a bbq after that. 
The polish? A purple blue polish with pink shimmer. Nice color, but not amazing. A bit thick formula, and two layers in the pics. 

Rating: 3/58 kommentarer:

 1. Jag älskade detta! Kanske för att jag inte har något liknande. Måst skriva upp på Wanties-listan direkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det rosa skimret gör det intressantare.

   Radera
 2. Men det där var ju en tjusig och behaglig färg :)

  SvaraRadera
 3. Det här är verkligen en vacker blå :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är fin och ganska vilsam.

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, jag gillar den, även om jag inte älskar den...

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!