torsdag 2 maj 2013

Gina Tricot - Disco (gradient!)

Jag gillade Nailstationlacket så mycket att det fick agera bas till en glittergradient. Gina Tricot började starkt, jag köpte massor med lack - sen hände inte så mycket mer, mest tråkfärger som man sett 1000 gånger förut. Men jag har inte gett upp hoppet, utan tittar in på Gina lite då och då.. Disco lämpar sig ypperligt för gradients, jag har bara använt penseln och sen ett flödigt lager Seche vite. Detta kan vara en av mina finaste glitter gradients ever, faktiskt!

Betyg (som kombo): 5/5

Glitter gradient with Disco, from the swedish brand Gina Tricot. I like this combo a lot, and Disco is perfect for gradients, I just used the brush, no sponge.

Rating (as a combo): 5/518 kommentarer:

 1. Ja, det blev ju jättefint. Passade perfekt över Nailstation-lacket. :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt välgjord gradient! :D

  SvaraRadera
 3. En alldeles perfekt gradient tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Riktigt riktigt snyggt,det passade verkligen jättebra ihop med den turkosa grunden :-D
  Min flaska den har fått stått i min helmer och skämms,för jag blev grymt besviken på min flaska. Glittret var ju jättefult tyckte jag,...men tur att du finns Linda och kan visa att det är jättefint :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fult, om man använder det som layeringlack... men detta blev otippat bra! Tack snälla - det är så roligt om man kan inspirera någon :-)

   Radera
 5. Hur gjorde du? Kluttade du på en klutt med penseln och målade ut det med seche vite? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag målade med flödigt lager ytterst (som en vanlig fransk), sen drog jag lacket bakåt med avtorkad pensel så att det spreds glesare och glesare. Fattar du? Det är skitsvårt att förklara ;-)

   Radera
 6. Läckert med glitter till den basfärgen!

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt! Jag måste öva mer på mina gradients :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!