tisdag 28 maj 2013

Neener Neener Nails - Neon rage

Lite neon någon? Här har vi MASSOR! Neon på ett ont i ögonen vis... i botten har jag två tunna lager av Star nails vita lack, och sen tre tunna lager Neon rage. De gröna cirklarna fick jag dock fiska upp och dutta dit, snarare än att måla på dem. Tyvärr blev det aningen tjockt... min största lemming just nu är nog ett vitt lack som täcker perfekt på ett tunt lager... jag inser att jag begär det omöjliga? Eller? 
Även om det blev lite klumpigt, så älskar jag ändå detta galna neonlack, basen i sig är ganska ljus men den poppar rejält ovanpå vitt... och de iriserande flecksen är inte så dumma heller. Cirkelglittret vet jag inte om jag hade behövt, eller om det ens är snyggt - men det är roligt, och som ni vet vid det här laget så älskar jag galna lack.

Betyg: 5/5

Some neon? Anybody? This is neon that hurts your eyes! Two thin layers of white, and then three layers of Neon rage. It got a bit thick, but I like it anyway. My biggest lemming these days must be a white onecoater... I know - it´s probably impossible to find? 
This is not a beautiful polish, rather crazy, semi ugly and wonderful! And by now, you know that I love these kind of polishes.

Rating: 5/517 kommentarer:

 1. Helt galet lack! Jag gillar färgen på det jättemycket, men ställer mig kanske lite tveksam till de stora glittren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de känns inte alldeles nödvändiga...

   Radera
 2. Väldigt coolt lack, men det ser en aning för tjockt ut faktiskt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är enda problemet.... :-/

   Radera
 3. Ohhh jösses vilket härligt lack :-D Helt underbart i sin skarpa "neonighet" (kan man skriva så?) Hihi,...härligt är det i alllafall :-D
  Jag gillade cirkelglittren i det,det påminner om någon ufofilm jag sett för länge sedan,...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skarpt! Känns som ett korrekt uttryck ;-)

   Radera
 4. Det var kul, men jag tror jag hade gillat det mer om cirkelglittren inte funnits med i bilden. Ungefär som att ha glitter i holo, det räcker liksom som det är, så känns cirkelglittren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får prova utan, en dag.

   Radera
 5. Kanske inte så vacker, men desto roligare! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis.. och väldigt ofta vinner rolig över vacker, i min bok ;-)

   Radera
 6. De gröna monsterglittren gör det ju onekligen unikt... men det känns som det hade varit mer praktiskt att ha dem vid sidan av och kunna placera dem där man vill ha dem istället för att behöva fiska upp dem ur flaskan :) Eller bara måla gröna prickar på naglarna med ett annat lack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! I en liten påse brevid, som hänger runt korken...

   Radera
 7. Cirkelglittret känns lite överflödigt men annars ser det fantastiskt ut! Ett vitt lack som täcker på ett tunt lager låter för bra för att vara sant. Säg till om du hittar det! Jag är också på jakt efter det.

  SvaraRadera
 8. Det stora cirkelglittret hade jag kunnat vara utan men lacken i övrigt såg läckert ut:)

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig neonfärg! Synd bara att det blev så tjockt!

  SvaraRadera
 10. Hahaha! Det här bara måste jag ha! Otroligt!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!