torsdag 9 maj 2013

Sensinity - Limon

Detta är tydligen ett märke som finns på vissa Maxi. Kanske på andra ställen också.. Mitt Maxi är dock uselt på nagellack, där finns bara de vanliga Isadora och gänget. Inte ens Star Nails har de lyckats skaka fram. Om jag mailat dem? Naturligtvis... Det är rätt länge sen. Då tog de in ett nytt märke. Viva la diva. Det var kanske inte riktigt det jag menade när jag föreslog en förändring av lacksortimentet... men men... det är ju tur att man har FB-kompisar som kan langa! Jag betalde 15:-/st, men tydligen säljs de även för 59:-/st - helt sjukt, med tanke på att det står tryckt 0.99 euro på baksidan med minisiffor.

Nog om detta - Limon är ett lite missvisande namn, Banana vore väl mer passande. För att vara ett krämlack är det förvånansvärt lättlackat. Två lager krävs för att få ett jämnt och fint resultat och Seche vite slätade ut ytterligare. Gult kan vara en svår färg, men detta är en mysig pastell som faktiskt inte får mig att se sjuk ut. Får ni tag på detta lack, så köp - det är mitt tips!

Betyg: 4/5

A brand I´ve never seen before, sold in some supermarkets. Not in my hoods, a FB friend sent this to me. Great formula, and it takes 2 layers to get a smooth finish. Seche vite makes it perfect. Yellow can be a tricky color, but this one is really nice.

Rating: 4/5


18 kommentarer:

 1. De där har jag sett på något ICA Maxi någonstans, minns inte var ... och jag köpte inga då. Men det måste jag ju göra nästa gång jag ser dem! Den där var ju snygg, jag har svårt med gula lack, ser helt sjuk ut, men det vore kul att hitta något som funkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja köp! Verkligen bra kvalitet :-)

   Radera
 2. Har inte chansat på att köpa lacken, man vet ju inte vad man får. Nu vet jag. :) Såg att dom hade på Ica City i Borås. Får ta en sväng dit en dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl värt en omväg (om det nu är det ;-)

   Radera
 3. Det där var ju jättesnyggt! Om det ändå fanns tillgängligt här omkring, ja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte sett dem nånstans...

   Radera
 4. Svar
  1. Verkligen. Jag tänkte på din gula häromdan med kycklingen på, men detta var verkligen bra.

   Radera
 5. Åh, den var ju jättefin!

  SvaraRadera
 6. Det här finns då rakt inte på mitt Maxi! Synd för jag tycker det var en väldigt fin färg.

  SvaraRadera
 7. Oh detta var riktigt fint! Älskar ju gult, men håller med om att detta är mer banan :)

  SvaraRadera
 8. Åh så fint. Jag gillar gult när det är lite citronigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är mer bananigt ;-)

   Radera
 9. Anledningen till att det heter Limon är att det är doften på nagellacket och själva siffran 20 är lackets "namn" eller "modell". Jag har nämligen ett som doftar vanilj som heter Vanilla 29 och ett som heter Rosas 55 som doftar rosor! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kom på det sen, när jag köpte fler och många hette samma. Trist, namn är roligare än nummer.

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!