fredag 24 maj 2013

Essie - Madison Ave-Hue

Det är fredag, och tja - det ÄR holofredag, men vi tar ett rosa inlägg också känner jag. I helgen kommer jag att ha fullt upp med besök från Skåne (pappa+sambo), så så mycket lacksurfande hinns inte med. Hoppas ni får en skön helg allihop!
Jag köpte ett minikit med Essies vårlack, och detta lockade mig mest. Detta är verkligen min typ av rosa, kall  med en droppe eller två blått i, och helt utan gris-tendenser. Det finns även ett subtilt silverskimmer som syns mer i flaskan än på nageln, men det spelar ingen större roll, för det är superfint ändå. Jag gillar Essies formula och två flödiga lager ger ett perfekt resultat. Färgen i sig är inte superunik, men skimret gör det ändå lite speciellt. Tummen upp både för färg och formula, alltså!

Betyg: 4/5

I bought a minipack with Essies spring collection, and this one caught my eye. It´s really a pink that I love. Cold pink with a hint of blue and also some silver shimmer  - more visible in the bottle, but till nice and makes the polish a bit more interesting. 

Rating: 4/5
7 kommentarer:

 1. Fräscht, sommarfräscht! Gilla på den. Fast jag är en korall-tjej.

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg färg :-D
  Hoppas att du får en riktig trevlig helg :-D

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Det lilla skimret i seals the deal liksom :)

  SvaraRadera
 4. Mycket snygg och klädsam rosa :)

  SvaraRadera
 5. Det här tyckte jag va riktigt fint. Lagom diskret men samtidigt fräscht!

  SvaraRadera
 6. Den är verkligen fin, men inte så pass att jag känner att jag behöver det själv.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!