tisdag 10 december 2013

Att ändra på bloggen...

Jag älskar nagellack. Det har jag gjort i 30 år, minst. Jag gillar att blogga lack också, men jag känner samtidigt att jag vill blogga annat som intresserar mig. Ögonblicksbilder från vardagen som jag vill dela med mig av, recept som alla borde testa... och ja, ni fattar. Bredda bloggen helt enkelt. För att hålla liv i två bloggar känns övermäktigt, den ena kommer ju att bli försummad förr eller senare. Så vad säger ni? Står ni ut med att Nailorama blir Nailorama....and then some. Typ? 


Som hund och katt? Inte hos oss iaf. Vår Spock och mammas Kenzo t o m delar säng ♥

20 kommentarer:

 1. Det är klart du ska bredda bloggen om du känner för dig. Det är spännande som läsare att få lite av varje tycker jag :-)

  SvaraRadera
 2. :) Har aktivt tagit bort många bloggar för att de inte innehållit tillräckligt mycket vardag. Naglar i all ära men i min mening blir alla bloggare mer intressanta med lite reflektioner, recept och bilder (på katter!). Så kör på! Vill du bredda, så bredda! :)

  SvaraRadera
 3. Om du känner att det är rätt för dig så ska du ju självklart ändra på bloggen och lägga till det du vill nå ut med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, och det är roligt att höra vad du tycker :-)

   Radera
 4. Personligen tycker jag det är roligt att läsa lite allt möjligt. Katter och recept inget hinder.Och om man bara vill läsa om nagellack är det ju buslätt att välja, det ser man ju i sin rss-läsare s a s. Så man kan ju se det "som vanligt fast mer", ungefär. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt, fast mer - PRECIS så :-D

   Radera
 5. Kör på!!! Din blogg är ju din plattform så skriv vad du vill :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det är roligt att höra vad ni tycker :-)

   Radera
 6. Just do it! ;-)
  Jag har gjort lite tvärtom för jag började bara som en vardagsblogg men har lagt in mer och mer om mina två intressen: böcker och nagellack.
  Bloggen är ju lika mkt för en själv som för dem som läser och tycker du att det är tråkigt eller håller tillbaka så märks det förr eller senare.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag måste bredda, annars skrumpnar jag, haha...

   Radera
 7. Det låter bara roligt att få se lite annat än bara lack :) Det är fördelen med att ha en blogg, man får ju bestämma själv!

  SvaraRadera
 8. Bara roligt att få veta lite mer om dej :)

  SvaraRadera
 9. Gör precis som du vill :)

  SvaraRadera
 10. Svar
  1. Och väldig lättnad att de gillar varandra.

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!