tisdag 31 december 2013

Lóreál - White gold

Så har vi kommit till årets allra sista dag! Nyårsafton har alltid varit min favorithögtid. Nystart, ett helt nytt år - som en oskriven bok. Jag älskar tanken på att allt kan hända. 2013 var ett riktigt skitår på många sätt, arbetslös för första gången i mitt liv t ex... men nästa år börjar jag plugga och det ska bli så himla roligt att bli nåt "när jag blir stor" - äntligen! 
Andra sorgliga saker 2013 är ju att vi förlorat tre av mina favoritmänniskor, inte som jag kände personligen förstås, men ändå. Mandela, James Gandolfini och Paul Walker. Så himla sorgligt! Ok, Mandela blev 95 - då får man kanske nånstans ändå vara nöjd - men de andra. Nä! Livet är orättvist och man vet aldrig vad som väntar. Därför blir mitt nyårslöfte att ta tillvara på varje dag, berätta mer för mina nära och kära vad de betyder för mig (Alice kommer att tycka att jag tjatar, men det bjuder jag på) 

Årets sista lack på bloggen är ett matt kallt guldglittrigt lack som nästan är en hybrid mellan glitter och sand. Mycket tjusigt, men inte mitt nyårslack i år. Jag har inte bestämt än vad det blir, det är måndagkväll när jag skriver detta, och omlackning ska ske om en stund. 

Betyg: 4/5

Till sist vill jag önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Ni hänger väl med på bloggen nästa år också! Året då jag går från renodlad lackblogg till vad som faller mig in-blogg, men lack kommer garanterat att dominera även 2014. 2 kommentarer:

  1. Så sorgligt med de som lämnat oss verkligen. Mitt år har varit väldigt händelserikt men bra på de flesta sätt. Jättefint lack! Lycka till med plugget! :)

    SvaraRadera
  2. Love this color. Neutral with some bling!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!