onsdag 4 december 2013

Lindex - No name

Ni har sett den förut - den förargligt brutna långfingernageln.... men vad göra. Fila ner och låtsas som det regnar så länge. Här kommer en grön sköning, på gränsen till Shreck-grönt med guldgrönt skimmer. Jag ber inte bara om ursäkt för långfingernageln, utan även för kassa bilder. Men det är december, och det är mörkt. Inte mycket att be för. Bygga ljustält är inte min grej.  Lacket har utmärkta egenskaper, och det blev tre lager.

Betyg: 4/5

Sorry about a broken nail and lousy pics ;-) A great polish though. Shreck green and some shimmer, great formula and three layers.

Rating: 4/5

5 kommentarer:

 1. Haha, vi visar samma lack idag! Jag blev inte positivt överraskad kan jag säga. Snyggare på dina naglar. :)

  SvaraRadera
 2. Grönt är skönt, men lite väl grönt för en stiffis som jag ;-)
  Har du nåt annat tips överlack än Seche Vite? Det funkar bara sämre och sämre på mig. Krymper vartenda lack och då rätt mycket. Drar ner hela kanten på lacket, ser inte klokt ut. Gillar ju att det torkar så fort, men inte resultatet sen. :-(

  SvaraRadera
 3. Färgen tycks funka fint på dig! Det här usla ljuset är inget vidare, det är, märker man när man ska fota, mycket mörkare än man tror till och med (hur det nu går ihop ;-)).

  SvaraRadera
 4. Trist med nageln, men dina naglar är fina ändå. Och visst är det jobbigt med vinterhalvåret, jag swatchar bara på helgerna nu.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!