torsdag 10 januari 2013

Claudia - Purple shimmer

Om man inte såg flaskan, så skulle detta mycket väl kunna vara ett dyrlack, eller hur? För detta har jag betalat 8:- på GeKås. Helt galet. I vanliga affärer ligger de väl på 30-40:- gissar jag. På bilderna har jag 2 lager, och även om det heter "shimmer", så vill jag hellre säga silverflagor, eller flakes. Inga problem med formulan, men penseln är i smalaste laget. Snyggt är det, och hade det varit ett OPI eller DL, så hade jag nog älskat det ännu mer, haha... Så ytlig jag är ;-) Jag tror det beror på den hemska Claudialoggan. Var de fulla den dagen de valde det typsnittet?

Betyg: 4/5

If  you didn´t see the bottle, this looks like a much more expensive polish. I payed SEK 8, app. $1.10. It doesn´t get cheaper than this ;-) The formula is ok, although the brush is a bit thin. It takes two layers to get a good finish. The bottle is really ugly, I would probably like it a lot more with another design - I mean- there are so many fonts to choose from! And the pick this?

Rating: 4/5
9 kommentarer:

 1. Snyggt och visst är man väl lite märkesbög ;)

  SvaraRadera
 2. Det ser väldigt fint ut. Färgen är härlig.

  SvaraRadera
 3. Din nästkusin10 januari 2013 09:27

  Spot on i kommentaren, får man hålla med om & delvis lite generat erkänna. Har själv tänkt på den där loggan ett antal ggr (den och en del andra iofs).

  SvaraRadera
 4. Ett av mina favoritlack genom tiderna det där :) Inte för att rosa är nån höjdare men finishen är fantastisk. Ibland kommer favoriterna i de mest oväntade flaskor :)

  SvaraRadera
 5. Haha, inga såna problem med märken här. Eftersom jag inte nätshoppar utan betalar fullt pris och inte är övderivet imponerad av OPI så vägrar jag köpa i den mån det går. Gillar budget-fynd mycket mera!!

  Härlig färg!

  SvaraRadera
 6. Jo, men det där var ju rätt så tjusigt!

  SvaraRadera
 7. Det där var ju riktigt snyggt!
  Hade aldrig gissat att Claudia skulle gjort det.
  F-n åtta spänn!? Det är ju nästan gratis ;)

  SvaraRadera
 8. Den var inte alls dum. Jag håller med dig om Claudias utseende. Det är någonting med dem som skriker billigt.. Inte för att jag bryr mig, är lacket ini fint följer det med hem. Dock är de ju fula att se på utifrån. Om jag hade ribbor på väggen med fina lack hade jag inte smetat upp detta iaf. ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!