fredag 11 januari 2013

Holofredag!! Color Club - Angel Kiss

Kära vänner - äntligen har jag kommit över vinterdeppen och min osugenhet på holos! Det är såhär ett hololack ska vara! Lagom dyrt (8 dollares på Head2toe), icke lida av holosjuka och fantastiskt snygga linjära regnbågar, som syns även i lampljus. Nån sol kunde inte Göteborg stoltsera med när jag drog fram kameran...Jag tog 2 lager, men i vissa ljus skulle jag kanske behövt ett till... Det krävs inte ens nån Aquabase/fix utan jag använde mitt vanliga underlack, IsaDora Second nail. Jag har även Seche vite överlack på bilderna. Jag ska aldrig nånsin köpa nåt holosjukt lack igen. Ever. Jag har t o m slängt mina jättegamla MakeUpStore-holos. Ja, ni får nog ont i ögonen när ni läser det, men trots Aquabase så satt lacken urkass, chippade direkt, ojämna och dragiga. Nejtack. De må ha varit gamla batcher, men de åkte i soporna när lacken flyttade från en byrålåda till tavellister. Nu blir det bildspam på ett alldeles fantastiskt lack! (Det enda jag önskar är att CC skulle gjort några lite mer färgglada holos, typ Jades lack.. men men.. )

Betyg: 5/5

Great formula, no aquabase needed and 2 perfect layer. I will never ever buy a holo that need aquabase. The price is great aswell - 8 dollars! 

Rating: 5/5

12 kommentarer:

 1. Fantastiska regnbågar! Det här nog det av kollektionen som jag är sugen på, men gör dom med mer färg på så köper jag direkt.

  SvaraRadera
 2. Oooooh Myyyy!! längtar verkligen efter mitt paket med CC holos NU!!!!
  ha en fin dag <3

  SvaraRadera
 3. Helt klart härliga! Glad att jag drog till med hela kollektionen. Sved lite i hjärtat när du sa att du slängt dina gamla MUSlack, men samtidigt gör det mig lite glad att jag aldrig köpte dem. Egentligen är det ju rätt då man inte ska samla på saker som man egentligen inte tycker om att använda, som för dig och MUSen.

  SvaraRadera
 4. Underbara regnbågar! Jag längtar efter våren då det blir lättare att fota holosar.

  SvaraRadera
 5. Ååå, ja det skär i hjärtat att du slängt gamla MUS-holosar! De har ett rätt rejält samlarvärde i sina orginalupplagor i gamla batcher med ordentlig holoeffekt. Det går ju inte att köpa dem längre eftersom MUS förstört dem. Jag hade gladeligen köpt dem av dig om jag vetat det innan ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan trösta dig med att det är längesen, långt innan jag visste att du fanns. Och de var sååå usel kvalitet....

   Radera
 6. Vilka ljuvliga regnbågar!

  SvaraRadera
 7. Hade Angels Kiss men gav bort den i födelsedagspresent. Men igår kom den åter till min ägo, kunde inte låta bli att beställa det igen:)

  SvaraRadera
 8. Älskar den här kollektionen från CC! Precis som holos ska vara. Kanske att några av dem hade fått vara lite mörkare bara...

  SvaraRadera
 9. Men Linda... Du kunde ju lagt dina gamla MUS-lack i ett kuvert och skickat till mig. Jag hade vårdat dem ömt och kärleksfullt. :D

  Nå, nu är det som det är och jag är glad att du hittat en ny favorit. Själv gillade jag inte den "frostiga hinnan" som jag upplevde när jag bar Angel Kiss men den syns inte på dina bilder.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!