lördag 5 januari 2013

OPI - Absolutely Alice

 Det är inte så ofta jag plockar fram detta, men nu hade jag ju fredagens Sephora som underkläder, så nu passade det bra. Att ta fram Absolutely Alice känns lite som att plocka fram en gammal ömtålig släktklenod, som ett ovärderligt Fabergéägg eller nåt. Nu finns det ju visserligen att få tag i på Ebay lite då och då, men när lack börjar gå uppåt 30-40 dollar, ja då håller man extra hårt i dem.

Detta köpte jag i London våren 2010, mest för namnet. Min dotter heter Alice och jag tyckte det var lite kul, men när jag väl provade lacket så älskade jag även färgen. Eller rättare sagt glittret. En klar bas, men det är enormt tättpackat med turkost glitter, samt aningen silverglitter. På bilderna har jag 2 tunna lager. Nu åker det tillbaka på hyllan där det får stå och gotta sig tills nästa gång, och förhoppningsvis stiga i värde.

Andra går på kalas i sina dyraste juveler, jag skulle gått ut och ätit och gått på bio med ett av mina högst värderade nagellack. Extremnördigt, yes yes. Igårkväll blev det middag på Danilo och sen Jack Reacher i stora salongen på Bergakungen. Jag älskar verkligen att gå på bio, att helt få stänga av verkligheten för ett tag och totalt absorberas av filmen. Igår sket det sig dock med filmen... 10 min in i filmen blev jag hrm... kräksjuk och fick gå hem. Förmodad matförgiftning av coleslaw som inte stått kallt... Men vi fick pengarna tillbaka för biobiljetterna iaf... Nåja, nu är detta inte en restaurangprovar-blogg, utan nu återgår vi till ordinarie program, och tittar på Alice-bilderna :-)

Betyg: 5/5

It´s not very often I wear this, since it´s VHTF. I bought it in London 2010, just because of the name. My daughters name is also Alice. Once I tried it, I love the color. Or should I say the glitter. Turquoise and some silver in a clear base.  This is two thin layers. 

Rating: 5/5

13 kommentarer:

 1. Det där lacket alltså. Känner precis som du men jag har inte ens testat det än. Snart...snart. :)

  SvaraRadera
 2. Är så glad att jag lade vantarna på det medan det fanns till rimliga priser. Blått och guld är en oslagbar kombo.

  SvaraRadera
 3. Inte sett det förut, men åh så vackert. Var tvungen att sätta upp det på min önskelista. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, numera är det dyrt som 17...

   Radera
 4. Det är väldigt vackert!!
  Hoppas du mår bättre idag! Vilken otur att bli sjuk så där! Min mardröm... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, nu e det bättre... Ja, fy jag får ångest bara jag tänker på det...

   Radera
 5. Jag förstår kärleken! Superfint..

  SvaraRadera
 6. Sista bilden är helt förtrollande! Jag som aldrig sett storheten i Absolutely Alice vill genast slita fram min flaska när jag ser den. Jag kommer inte göra det, jag har andra lack att plocka fram i solsken, men det är den finaste bild jag sett på AA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad du e snäll! Sista bilden är tagen under en spot i badrummet faktiskt.

   Radera
 7. Vilket underbart lack! Hade inte gråtit om jag haft det men när lack blir sådär ruskigt dyra så minskar sannolikheten att jag orkar buda på dem, orkar rent ekonomiskt dvs. Trist det med kräksjukan, man vill aldrig att det ska hända, men skulle det hända så vill man ju inte vara ute, instängd i en biosal. :/

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!