tisdag 29 januari 2013

Deborah Lippmann - Let´s go crazy

Jag har lite kluvna känslor inför det här lacket. Jag borde älska det. Glitter i olika färger, former, storlekar, mörklila ganska så opak jelly, kanske t o m en crelly om man ska vara petig. Men jag kom inte riktigt överens med formulan. Med tre lager, så var det ändå inte riktigt jämnt, det syns speciellt på den tredje bilden, och jag menar - hur usel formula det än är på lack så brukar jag liksom få ett ok slutresultat ändå... För inte ska det väl behövas 4 lager? 

Betyg 3/5

Great color, and I like the different glitters, but the formula is a bit strange. I don´t get it even, and I gave up after three layers. You shouldn´t be needing four layers with this one, huh? 

Rating: 3/5

8 kommentarer:

 1. För mig täckte lacket på två lager, vissa naglar tre, i och för sig var mina naglar en bit kortare än dina när jag bar det här.
  Jag tycker det är jättesnyggt!

  SvaraRadera
 2. Snyggt, men tråkigt när man inte gillar formulan.

  SvaraRadera
 3. Åhhh jag tycker det är så underbart. Är så glad att jag vann ett, ska nog hämta ut det idag. :-) Synd på formulan dock.

  SvaraRadera
 4. Det här står på önskelistan. Jag har inte så långa naglar så då kanske man klarar sig med färre lager. Hoppas det iaf.

  SvaraRadera
 5. Läckert!
  Men om det krävs fyra lager så avstår jag och beundrar det bara på andra ;)

  SvaraRadera
 6. Det här är ett av mina drömlack så det är ju synd att höra att formulan är lite tråkig. Men ja, när lack se ut så här så kan dom nog vara värda fyra lager i mina ögon.

  SvaraRadera
 7. Hmm. Får se vad jag tycker snart..!
  Trist att du inte blev helt nöjd, det här lacket är så vackert i flaskan!

  SvaraRadera
 8. Jag älskar det här lacket! Synd att du inte gillade att måla med det.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!