tisdag 8 januari 2013

Orly - Fancy Fuchsia

Vi tar ett typiskt sommarlack, mitt i januari. Jag känner att det behövs! Fancy fuchsia är egentligen mer Barbierosa än fuchsia, men inte mindre snyggt för det. Ett härligt krämlack, rakt upp å ner. Och det räcker! Jag älskar det! Dagsljus-bilderna är lite missvisande, det är mer knalligt rosa än vad bilderna visar. Badrumsfotona är betydligt närmare verkligheten. 
Formulan är något tjock, men inte så det stör alltför mycket. Tre lager krävdes för att få det jämnt och snyggt. Ett lager Seche vite räcker, men på bilderna är det ändå två. Efter första lagret skulle jag ställa mig och stryka pärlplattor, och råkade smälta lacket en aning, när jag pillade loss pärlplattorna från själva plattan, det blir ju svinvarmt, haha...

Betyg: 5/5

Fancy fuchsia is actually really more of a Barbie pink color, than fuchsia, but very nice with a summer feeling. It takes 3 layers to get a perfect result. The formula is a bit on the thick side, but quite easy to apply anyway.

Rating: 5/58 kommentarer:

 1. Åh Fancy Fuchsia - så himla härlig rosa! Tröttnar aldrig på det. :-)

  SvaraRadera
 2. Vad sugen jag blev på rosa naglar nu. Får bli till bröllopet jag ska på i helgen tror jag minsann.

  SvaraRadera
 3. Jösses, vilken barbiefärg! Som du nog redan räknat ut är det här inte riktigt min färg, men den ser glad och somrig ut på dig.

  SvaraRadera
 4. ÄKTA Barbie-rosa dessutom. Härligt.

  SvaraRadera
 5. Ibland så behöver man en färgklick och ibland är det bästa som finns en glossig och fin krämfinish!

  SvaraRadera
 6. Håller med om att det behövs lite sommarfärger att pigga upp nu i våren. Fin färg, barbieråsa som du säger.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!