torsdag 3 januari 2013

Nouba 469

Nouba 469 är ett av alla lack jag köpt av Sarah. Det är lätt duokromt, som syns mest i flaskan. F ö är det ett rödtonat lila, inte superspännande som sådant - men! Vilken formula! Och vilken fantastisk pensel. Passade mina naglar perfekt. På bilderna har jag tre lager. Jag har inte sett Nouba i butik i Sverige på väldigt länge, men det är lätthittat på nätet. 

Betyg: 3/5

Nouba 469 is one of the all polishes I bought from Sarah. It is a bit duo chrome which is most visible in the bottle. Incidentally, it is a reddish purple, not super exciting - but! What a  formula! And what an amazing brush. Fit my nails perfectly. In the pictures, I have three layers. I have not seen Nouba in stores in Sweden for a long time, but it is easily found online.

Rating: 3/5
9 kommentarer:

 1. Urtjusigt lack! :) Gillar nouba, har ögonsmink från dem som jag tycker är trevliga med mycket pigment. Ska söka lite efter dem. Däremot är det väl en liten kråka i rubriken, för där står det nubar och inte nouba. :)

  SvaraRadera
 2. Alltså, det här tycker jag var supertjusigt!

  SvaraRadera
 3. Såg riktigt snyggt ut, även om den duokroma effekten inte var överväldigande, men det är inte alltid den måste vara det.

  SvaraRadera
 4. Shit vad läckert!! Å jag som inte ens är så förtjust i lila... ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har sett det på apotek...men ingen annanstans.

  SvaraRadera
 6. Gillar! Väldigt snyggt.

  SvaraRadera
 7. Väldigt vackert och visst syns det att det är duokromt. :-)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!