måndag 7 januari 2013

KleanColor - Blue eyed girl

Här visar jag er BEG från KleanColor, basen i sig är ganska blå, men det behövs underkläder, och i detta fallet använde jag Sally Hansen Blue it. Vet inte om svart kanske varit bättre? Ni får kolla på Annes bilder. Dock säger hon att basen är ofärgad, det är inte min! Kanske olika batchar, jag vet inte. Hursomhelst, så gillar jag det jättemycket, hexagoner och småglitter lagom packat. Lite får man jobba med glittret, men inte så att det stör precis. 

Betyg: 4/5

BEG fron KleanColor! A gorgeous polish - blue jelly base with hexagons in different sizes.  This is one coat, I had to do some work to place the glitter, but it doesn´t bother me. 

Rating: 4/5


9 kommentarer:

 1. Jag vet inte om jag fastnar i spamfiltret nu men jag tänkte visa mitt BEG apropå bas. Om Annes är ofärgat är mitt ganska färgat och täcker ensamt med två lager:
  http://sminkan.blogg.se/2011/july/kleancolor-blue-eyed-girl.html
  Måste vara väldigt ojämn kvalitet på det om det kan skilja så mycket, men det har ju hänt förr och med dyrare lack än KC så egentligen ska man väl inte bli förvånad.

  SvaraRadera
 2. Häftigt! Lite som glasmosaik på nåt vis.

  SvaraRadera
 3. Coolt! Jag sitter för ovanlighetens skull med grönt glitter på naglarna. Händer sällan. Det känns lite partej över det och jag har en tröja att matcha det till. :-)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Tycker det passar perfekt över blått lack :)

  SvaraRadera
 5. Hm, konstigt att det skiljer så mycket i färgen i basen. Men det är väl som sminkan säger. Tror jag köpte denna också så kan ju kika på min med. Om jag nu köpte den..haha.. :D

  SvaraRadera
 6. Jätteläckert! Jag tyckte helt klart att det var snyggare över blått än svart.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker absolut att det fungerade att ha blåa underkläder, skitsnyggt!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!