onsdag 30 januari 2013

KleanColor - Melon Green

Idag är jag med på Karins gröna onsdag. Det är verkligen inte ofta jag visar lack med lakan/håravtryck i, jag tror t o m aldrig att det har hänt. Dock ska det vara en första gång för allting, så idag händer det. Då ska vi betänka att jag har ett tjockt lager Seche vite ovanpå, som lades på ett par timmar innan jag gick och la mig.  

KCs metallic-lack är helt fantastiska, och deras glitterlack är småjobbiga... Detta är det första vanliga skimmerlacket jag testat och jag är inte så impad. Eller skimmer och skimmer, det skulle kunna snudda frostgränsen, beroende på hur hårt man dömer det. Och frost är ju hat-finishen numero uno, det vet vi allihop ;-)
 Alltså, det är ett ganska fint lack, och namnet antyder ju att det knappast rör sig om ett knallgrönt äppellack, men melon? Tja... kanske det. Nedersta bilden är tagen i spotlight-ljus, och resten i dagsljus. Verkligheten är något grönare än dagsljusbilderna, men inte alls i närheten av sådär knalligt neongrönt som sista bilden visar. Så vad blir det för betyg, efter denna långa utläggningen? Det finns så många fantastiska knallgröna lack, det finns inte plats för detta i mitt hjärta... 
Dock så fick jag jättemycket beröm av min tandläkare. Iofs så verkar hon vara en vanlig människa, och ingen lacknörd. Min förra tandläkare däremot, hon var nog lacknörd i smyg, för en gång var hon tvungen att hämta en kollega som också skulle titta på mina naglar... och där låg jag helt hjälplös och bedövad och blev inspekterad.... 

Betyg: 2/5

A nice green color, but the formula is beyond bad. A thick layer of Seche vite didn´t save it... I even got hair&sheet-marks, someting that normally never happens. KCs metallic polishes are great, but I´m not very impressed by this one. 

Rating: 2/5
9 kommentarer:

 1. Hej! Var inte för hård mot dig själv, hade du inte sagt det där med avtyck på naglarna hade jag aldrig märkt nåt. :-) Tycker färgen är riktigt snygg, tar fram vårkänslorna!

  SvaraRadera
 2. Fast jag älskar färgen ... Synd att det inte var så hållbart!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det var en cool färg....:-)

  SvaraRadera
 4. Meh, va trist med torktiden. Jag tror nämligen att jag gillar färgen. Men...hatar, som alla andra, lång torktid så den går bort.

  SvaraRadera
 5. Jag känner att det var en lite för mesig färg kanske. Men visst är man ute efter en mer gultonad grön funkar ju det här utmärkt.

  SvaraRadera
 6. Gillar nyansen, även om finishen inte är någon favorit. Men trist att det torkade så långsamt! :O

  SvaraRadera
 7. Jag som precis köpt mina första två flaskor av KC. Vågar jag testa?! ;-)
  Å jag märkte knappt några märken, du är alldeles för petig. ;-)

  SvaraRadera
 8. Färgen är härlig, men finishen förstör det lite.

  SvaraRadera
 9. Har detta lack men kan inte minnas att jag testat det i fullmanikyr, däremot måste jag erkänna att jag är väldigt förtjust i färgen. Gillar gröna färger som drar åt gult, både i creme och i skimmer. :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!