onsdag 2 januari 2013

Deborah Lippmann - Glitter in the air

Detta är ett lack jag suktat efter länge. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men jag trodde nog att jag skulle gilla det mer. Kanske inbillade jag mig att basen skulle vara mer babyblå istället för blaskig diskvattensgråblå (jaja, använd fantasin ;-) Lacket är väldigt skirt, och jag trodde även att det skulle vara lite mer glitter i. På bilderna har jag, håll i er, FEM lager, och då är glittret fortfarande inte dominerande på nåt sätt alls. Jag är lite ambivalent - jag vill älska lacket, och jag älskar flaskan, men inte resultatet lika mycket.

Betyg: 3/5

This is a polish I have longed for a long time. I do not know quite what I expected, but I thought that I might like it more. Maybe I imagined that the base would be more baby blue instead of watery dish water greyish blue (well, use your imagination;-). The polish is very sheer, and I even thought that it would be a little more sparkle in. In the pictures I have FIVE layers, and then the glitter is still not overpowering in any way at all. I'm a bit ambivalent - I want to love the polish, and I love the bottle, but not the result as much.

Rating: 3/5
8 kommentarer:

 1. DL gör många fina lack men det här har jag aldrig varit sugen på. Dina bilder är bland de finaste jag sett av det dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, nu i efterhand vet jag inte riktigt vad som gjorde att jag villa ha detta! Tack så mycket, jag bara fotar med kompaktkameran så blir det som det blir ;-)

   Radera
 2. Ja detta behöver ju en basf'rg under! Jag har haft både grått och blått.
  Gillar blått mest, du kan ju då prova en babyblå?
  Glittret ska ju inte vara så tätpackat heller.... Okej nu har jag Revlon Whimsical, men de är ytterst lika!

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt aldrig känt mig lockad av GITA, men jag tycker det ser fint ut på dig. Fast det låter ju definitivt som att det ska användas till layering.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är diskret men vackert. Fast 5 lager med ett DL-lack är helt oacceptabelt! Fy sjutton vilken dyr manikyr .:)

  SvaraRadera
 5. Det är väldigt vackert! Kanske kommer du gilla det mer i sommar när händerna är lite solbruna...?

  SvaraRadera
 6. Inte så fint faktiskt. Särskilt relaterat till alla andra fantastiska lack du har.

  SvaraRadera
 7. Asså fem lager, no thank you! Speciellt inte från ett så dyrt märke som DL... Tycker färgen kombinerat med glittret är rätt fin, men inte så jag känner något behov av att äga det

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!