måndag 25 februari 2013

Blå Måndag: OPI - Get your number (Mariah Carey)

Blå måndag, som jag numera har ärvt av Mrs Data. Blått är ju dessutom min favvolackfärg, så jag kommer att hålla liv i den, så länge som jag bloggar.
 Såhär: Vill du vara med är det jätteroligt. Lämna en kommentar om det är så att du bloggar BlåMåndag. Instagrammar du så behöver du inte göra så mycket alls. Varje måndag så skriver jag bara en enkel uppmaning att kolla hashtagen BlåMåndag, så kan man även kolla där. Vill man nämna min blogg där är det förstås trevligt, men på intet sätt ett måste. Senare ikväll kommer länklista!
Ok, första BlåMåndagen i "min regi" tar vi ett lack med en för mig helt ny finish. Jag hade ju tänkt Orlylacket som Karin visade förra veckan, men det kom nåt annat nyare och roligare emellan ;-) 
Jag hade bestämt mig för att inte köpa några sandlack, men så råkade en kompis beställa 2 Minipack med Mariah Carey-lacken. Och vem är då jag att hålla fast vid mitt beslut? Jag stödköpte den ena naturligtvis. 

Jag älskar dem inte, men jag är mer förtjust än jag trodde. De känns heller inte fullt så grusiga som de ser ut, vilket ju är ett plus. Att få dem helblanka med Seche vite tror jag inte går, men jag provade med 2 lager överlack, och det är heller inte så dumt. Jag trodde att sandlacken skulle vara antingen hata eller älska, men jag är lite ljummet inställd. Lite prismatiskt är det också i rätt ljus, det väger upp. Tre lager på bilderna.

PS. Nu är det bara ett par dagar kvar på Giveawayen hos Emma. Skynda dig att vara med!!

Betyg: 3,5/5

Liquid sand. I thought it was a love or hate thing, but I´m somewhere in between.. It´s nice, and the surface isn´t that rough as it looks. Some prismatic glitter is also nice. Last pictures with Seche vite, I like both versions.

Rating: 3,5/5

31 kommentarer:

 1. Looking good, tycker det klär dig! :D
  Jag velar lite på ifall jag vill ha detta... Hm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förresten så kommer jag vara med, men dröjer innan jag får upp det, så säger till igen då.

   Radera
 2. Nej, fortfarande inte förtjust i sandlacken. :)
  Jag är med idag.

  SvaraRadera
 3. inbillar mig att jag skulle fastna överalt....men jag gillar bilderna utan överlack ;)
  Jag är med!

  SvaraRadera
 4. Asså det här lacket! Jag tycker att det är fantastiskt!!! Blev förvånad över att den skrovliga ytan gick hem hos mig, trodde egentligen inte det, men jag störde mig faktiskt inte alls på att naglarna inte var blanka som vanligt utan tyckte bara att de var sjukt snygga:) /Anna-Klara

  SvaraRadera
 5. Finfint! Själv bet jag av två naglar i lördags. Dessa förbannade återfall. Jag som just hade fått alla jämnlånga (läs korta). Dagens I-lands.

  SvaraRadera
 6. Min favvo ur kollektionen. Var tvungen att klicka hem What Wizardry Is This? också.

  Jag är med men det har du ju redan sett. :)

  SvaraRadera
 7. Det där är coolt, men jag skulle aldrig testa det pga så himla jobbigt att ta bort!!

  Jag är med idag! =))

  SvaraRadera
 8. Jag har hittills skaffat ett liquid sand lack, stay the night, som jag väl känner ungefär som du för. Det är inte så dumt, men det skapar inga ha-begär efter de andra.

  Idag är jag också med!

  SvaraRadera
 9. Ja känner lite samma sak för liquid and lacken som du. Jag hatar dem inte, men de är ingen favorit heller. Färgen är då himla fin.

  Jag är med idag!

  SvaraRadera
 10. Tycker mycket om det här lacket (har det inte själv dock) Tycker det sticker ut med sin sand effekt och det gillar jag,.... eftersom jag älskar "knasiga" lack :-)

  Jag är med på Blå Måndag idag:-)


  Charlotta

  SvaraRadera
 11. Det här var det jag gillade minst av LS-lacken, men det beror förmodligen bara på att jag hade hunnit tröttna lite på hela grejen när det var Get Your Numbers tur.

  SvaraRadera
 12. Härlig färg... Och snyggt på dig. Meeen är lite skeptisk till finishen på mig själv :D tror det blir ett i någon beställning mest för att testa. Jag är med idag (http://laqlust.wordpress.com/2013/02/25/blue-monday-girly-bits-daddys-little-girl/) :)

  SvaraRadera
 13. mer i min smak med överlack :) första ggr jag är med på ngn temadag, har ingen blogg så får länka till min instagram! http://instagram.com/louice81

  SvaraRadera
 14. Oh, det är så snyggt, när mitt köpstopp är över så..., jag är med idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ken vara bra med länken också :) http://beautybyjenny.se

   Radera
 15. Det är snyggare med topplack på faktiskt. Men utan topplack så är det väldigt coolt! Har velat köpa detta men har inte gjort det än. :)

  Jag är med idag. :)

  http://kristallkrona.blogspot.se

  SvaraRadera
 16. Visar också det här lacket idag och jag tycker faktiskt om det mycket mer än vad jag trodde. Var precis som du skeptisk till den nya finishen men den var inte alls så farlig som jag trodde. Du har verkligen lyckats fånga det på bild med, det gjorde dessvärre inte jag :P

  SvaraRadera
 17. Jag är med nu! :)

  http://tastytipsblog.blogspot.se/2013/02/bla-mandag-h-why-so-blue.html

  SvaraRadera
 18. Jag tycker att sandlacken verkar intressanta men själv så känner jag inte att de är något måste i samlingen.
  Idag är jag med :)

  SvaraRadera
 19. Har också detta lacket i min ägo och tycker det är jättefint! Liquid sand är en trevlig finish tycker jag :)

  SvaraRadera
 20. Jag har inte provat sandtexturen än, men som jag känner just nu så gillar jag dom bara med överlack på ;)
  Jag trivdes mycket bra hos Mrs Data när hon var värdinna, men jag ger dig en chans också ;) Dvs jag är med idag ;) Visar en jämförelse mellan mina två absoluta favoriter när det kommer till blå krämlack :D
  Kommer du göra en länklista som Mrs Data gjorde eller får man leta bidrag själv utefter kommentarerna...?

  SvaraRadera
 21. Jag är med med polar nights;) (http://varvacker.blogspot.com)

  SvaraRadera
 22. Jag är riktigt imponerad av hur fint det var på dina långa och fina naglar. Ser frostigt och isigt ut, frostig blåis. (på älskarsidan definitivt;)) Föredrog absolut utan överlack. Fina foton hade du som vanligt också! Ett paket med bla. detta är på väg hem så ser fram emot att testa det när det väl ramlar in. :)

  Jag är faktiskt också med till premiären! Visar blått med glitter från W7. :) Var med några gånger hos Mrs Data så kommer nog också bli samma sak här, lite sporadiskt och när det passar. :)

  SvaraRadera
 23. Snyggt! Jag har inte heller tänkt införskaffa mig några sand-lack, men börjar att ändra mig så smått nu allt eftersom jag ser så fina swatches. Jag är också med idag på Blå måndag! :)

  SvaraRadera
 24. Åh, det här är snyggt! måste nästan köpa ett liquid sand lack.

  SvaraRadera
 25. Tur att du inte hatade dom haha :) Jag älskar dom :) Har dock inte testat med överlack men det ser faktiskt snyggt ut!

  SvaraRadera
 26. Är sugen på att testa några av dessa lacken även just det blåa inte imponerar mest. Det svart/röda däremot ser trevlig ut:) Jag är med denna måndag, lyckades hitta ett blått lack i arkivet.

  SvaraRadera
 27. Jag gillar texturen på de här, men är inte såld på färgerna så jag väntar nog på det guldiga i Oz-kollektionen och Zoyas matta glitterlack. (Zoya ska ju ha ett svart, det är min kopp te, det!)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!