torsdag 21 februari 2013

Color Club - Red Velvet

Jajks vilket svårfotat lack. Svart jellybas med finmalt rött glitter. Det är sannerligen mycket snyggare i verkligheten än på fotona. Såhär i efterhand så borde jag lagt det ovanpå ett svart lack (Star nails tex), men jag hade ingen aning om att det var så skirt. Dessutom så har jag lite hundhår från Kenzo lite utpritt över naglarna... Det upptäckte jag inte förrän efteråt, så det får vi stå ut med. 
Jag är lite besviken på att glittret inte syns så mycket som det gör i flaskan. Nu är ju fotona rätt kassa, det blänkte oavsett hur jag bar mig åt. Nu är ju inte detta en tillrättalagd photoshop-blog så nu får ni bilderna rakt av.

Betyg: 3/5

A polish really hard catch with the camera. And dog hair all over... Well, this is not a polished photo shop-blog, I give you the pics raw ;-) Black jelly and red glitter. Three layers and Seche vite. Nice, but I thought the glitter would look more like it does in the bottle.

Rating: 3/5
8 kommentarer:

 1. Vill minnas att jag var rätt besviken på det här lacket. Höll inte så bra på mig. Annars gillar jag den här typen av lack. Väldigt snygga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lite kluvna känslor faktiskt ;-)

   Radera
 2. Påminner väldigt mycket om OPI Stay the night! Föredrar faktiskt den här oskrovliga varianten. Tack för att du visade det, detta ska nog införskaffas! :)

  SvaraRadera
 3. Ändå snyggt men hur likt är det Lubu Heels från cg? :) Jämförelse om du har? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte de är jättelika, ska göra jämförelse! :-)

   Radera
  2. Ser fram emot att se! :) Har ju Lubu Heels och gillar den så vore skoj att se om man behöver detta också ;)

   Radera
 4. Nja, jag är tveksam. Rött glitter i svart bas är ju snyggt men det här tilltalade inte mig så mycket. Men det kan ju vara som du säger att det är snyggare i verkligheten och att bilderna inte gör det rättvisa :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!