måndag 11 februari 2013

Depend - 228

Blå måndag och sportlov här i Göteborg! Idag blir det ett Dependlack, dagens tema till ära. Jag visar inte Depend så ofta, men det är varken fel på formula eller pensel på Depend. Felet är att loggan är ful som stryk och det är supertråkigt med bara siffror på lacken, istället för kreativa namn. Nu påvekar ju inget av det slutresultat på nageln, det är helt sant - men känslan när man målar är också viktig :-) I princip köper jag bara Depend på Ge-Kås där de vanligtvis tar nånstans mellan 8:- och 14:- för lacken. Det blir ett väldigt humant ml-pris. 228 är ett blått krämlack med silverskimmer i och jag är, som ni vet, svag för den här typen av lack. Inte bara svag, jag älskar det. Himmelsblått, babyblått, MFF-blått - kärt barn har många namn ;-) Formulan är problemfri, två lager täcker perfekt. 

Betyg: 5/5

Blue monday, and winter break this week in Gothenburg. Today I show you a Depend polish. Often great colors and formula, but horrible logo and it´s boring with just numbers instead of real names. It has nothing to do with the result, but the feeling when you use a polish, is important aswell.
I love this sky blue color! Great formula and two layers makes a perfect result. 

Rating: 5/5

19 kommentarer:

 1. Det ser fint ut på dina bilder.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, siffror som namn gör mig osugen att köpa märket. Och så gillar jag inte minimala flaskor heller.

  SvaraRadera
 3. Blått och silverskimmer är alltid en vinnare. :)

  SvaraRadera
 4. Du som har alla lack, OPI´s Pink yet lavender, testat den? Jag är inte så värstans glittrig av mig, men till fest ibland kan det funka och denna är jag lite nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har jag inte faktiskt! Kolla in bilder hos Anne (nailtastic) :-)

   Radera
  2. Okej, tack! :-)

   Radera
 5. Jag förstår din kärlek för det här är vekligen gorgeus!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände på mig att du skulle tycka det :-)

   Radera
 6. Jättefint på dina bilder! Men jag är som du, jag vill ha känslan med när jag lackar. Så Depend går bort för mig, av samma anledningar som du nämner. Väljer tyvärr mycket hellre andra märken att lacka med!...

  SvaraRadera
 7. Fint lack! Jag håller med dig om Depend, det blir inte många inköp därifrån, dels på grund av loggan, dels på grund av deras fantasilösa numrering på lacken men mest för att jag är rädd för att falla pladask för något lack och så finns det bara i mini flaskor.

  SvaraRadera
 8. Jag har inget problem med loggan, den funderar jag aldrig på. Att de inte har namn på sina är tråkigt, men det kan jag bortse från, för det här lacket var riktigt najs. Det ska lätt hamna i korgen på ICA nästa gång! (Skönt med lack man kan säga att de ska handlas direkt istället för att de ska skrivas upp på önskelistan! =))

  SvaraRadera
 9. Hej Linda! Det här lacket föll jag som en fura för. Men det verkar ha utgått ur sortimentet. Har du något förslag på en dupe?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte på rak arm.. Kanske nåt OPI från Holland, men de är nog lite mörkare...

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!