tisdag 19 februari 2013

NYX - Maui Sunrise

Nja... detta är en blek kopia (eller föregångare, vet inte vem som kom först) till Zoyas Kimber och den blev inte heller en favorit. Så detta känns inte alls så roligt. Blaskig formula och efter tre flödiga lager var det långt ifrån opakt. Ingen hit! Vill man ha ett rosa lack med guldskimmer, så finns det många bättre alternativ än detta.

Betyg: 2/5

I don´t like this. Sheer and after 3 three layers, still not opaque. It´s similar to Zoyas Kimber, but as you all know, Zoya is far better when it comes to formula.

Rating: 2/510 kommentarer:

 1. Känns mer som att man ska lägga det som layering över något lack. Men ska man layra över rött kan man ju som du säger köpa en opak variant av den ovan... Fast, kanske vore det snyggt att lägga det här över ett blått lack? Eller kanske bygga upp en gradient med detta över ett blått shimmer så det går lite från rött till lila till blått +guldglasflecksen på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är för söt som kommer med en massa tips. Tror det är för blaskigt för gradient, det skulle inte bli nåt av. Men ovanpå blått - ja, kanske! :-)

   Radera
 2. Nja, att 3 lager inte räcker är kanske inte så kul, men det *ser* bra ut iaf. Och jag som personligen använder mer 'normala' färger tyckte väldigt mycket om det./Nästkusinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, slutresultatet är ganska ok ändå ;-)

   Radera
 3. Det ser okej ut, men inte mer än så.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Samma svar som till Anne ;-) Knappt!

   Radera
 5. Fin färg men väcker inget habegär :/

  SvaraRadera
 6. tack! hade detta i korgen, nu skippar jag det / dåre

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!