onsdag 20 februari 2013

OPI - Mermaids tears

Jag kan inte låta bli att vara med på Karins gröna onsdag. Det går bara inte! Idag tittar vi på ett OPI som jag tror att varenda lackintresserad i Sverige har. Detta fick jag av Damernas Värld, när jag nappade på ett erbjudande om 3 nr + 2 lack från OPI (från Pirates of the carribean som kallades vårens heta färger 2012, och senare höstens heta färger. Det får mig att tappa respekten lite för DV - är jag petig då? ;-) 
Jag är svag för dammiga lack, och detta är ju ett sånt. Formulan är riktigt bra, och appliceringen är problemfri. Jag är lite dement, men jag tror att det är tre lager på bilderna, men det kan vara bara två. Snyggt är det iaf, och ganska diskret för att höra till den gröna familjen. 

Betyg: 4/5

Green wednesday at Karins place. I can´t resist it! Today I give you Mermaids tears from Pirates of caribbean. A gorgeous dusty green with great formula. I think it´s three layers, but it might be two. I don´t remember ;-) 

Rating 4/521 kommentarer:

 1. Det är helt galet snyggt och jag älskar det. ÄLSKAR! Inte bara för att det var mitt första OPI, direktlangat från New York av en arbetskamrat, utan för att det är så förbannat förtjusande!

  SvaraRadera
 2. nehej inte alla har detta ;)
  men skulle gärna ha!

  SvaraRadera
 3. Jag kunde inte heller låta bli att nappa på det där Damernas Värld erbjudandet, men fick tyvärr inte det här. Vilket jag tycker är supersynd för detta är så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom på att jag frågade i din blogg, vilket lack du fick av DV, så nu får jag skynda mig att kolla om du svarat :-D

   Radera
 4. Mycket snyggt. Äger inget ur den kollektionen. :/

  SvaraRadera
 5. Precis som du nappade jag på DV's erbjudande och fick det här lacket :) Och jag använder det ganska flitigt faktiskt :) Så himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte använt det lika flitigt... konstigt nog!

   Radera
 6. Jag gillar verkligen dammigheten i detta, det gör att det ser så lugnt och harmoniskt ut. Perfekt när man inte känner för något skrikigt, men ändå en kul färg.

  SvaraRadera
 7. Nope, jag har inte det här. Jag funderade på saken men det blev aldrig något köp. Det är ett fint lack, men det ger mig inga akuta habegär.

  Och menar du att du hade respekt för Damernas Värld innan dess? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... innan dess så hade jag ingen uppfattning alls, bara sett tidningen i affären, typ :-D

   Radera
 8. Jag har inte heller detta! Fint är det ändå! =)

  SvaraRadera
 9. Jag har det inte. Jag ogillar kanske inte färgen men den är inte en favorit heller så jag har nöjt mig med de jag har i samma stil. Hela den Pirates of... kollektionen tycker jag var ful och tråkig faktiskt. Jag gillade inget av dem jag testade. usch, vad neggo jag lät nu. Den här ser fin ut på dig. Säkert den minst tråkiga av dem. :D

  SvaraRadera
 10. Har inte heller detta tyvärr. Dock finns det på min önskelista ^^ snyggt på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns att få tag på till ok pris :-)

   Tack! :-)

   Radera
 11. Nu kom jag på att jag INTE FÅTT MINA LACK! :O
  Ehm, ja från Damernas Värld-erbjudandet alltså! Vad fan...
  Således, äger jag inte detta fina ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!