tisdag 12 februari 2013

Hits - Glitters World /NovaYork

Basen i detta lacket är lite diskvattensgrå med svagt skimmer i blågrått samt hexagoner i rosa, blått och prismatiskt silver. En del mindre glitter i samma färger finns också. Jag tänkte att jag skulle matcha de rosa hexagonerna och la det över Congeniality is my middle name (OPI), men jag vet inte om det blev den allra bästa kombon. Kanske man ska ha det ovanpå nåt blåaktigt så att skimret kommer mer till sin rätt? Har du detta lacket och isfall, vad är bästa underkläderna? Ett trevligt glitterlack är det hursomhelst, om än inte nåt som jag föll pladask för.

Betyg: 3/5

Hexagons in blue, pink and prismatic silver and some small glitter aswell, in a milky shimmering base. Here I show it on top of OPIs Congeniality is my middle name, but maybe it would look better on some sort of blue polish? Anyway, it´s a nice glitter polish, but I´m not in love...

Rating: 3/5


4 kommentarer:

 1. Jag tyckte det blev riktigt tjusigt ihop! :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Nej, det här imponerade inte på mig. Men det kan bero på basen, kanske hade jag gillat det bättre över ett annat lack.

  SvaraRadera
 3. Har inte lacket men spontant vill jag säga över svart om inte över blått som du redan sagt. Men blir inte sugen på att skaffa lacket själv, det hade inte "umpfen" som gör att pulsen går snabbare.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!