lördag 23 februari 2013

China Glaze - Innocence

Jag tvekade länge om jag ens skulle visa detta lacket. Det är horribelt både till formula och färg. Vattnig jelly (?) som rinner lite varstans om man inte passar sig. Och färgen ser ju ok ut i flaskan, men på nageln blir det nån rosatonad icke-färg. På håll ser det ut som att jag inte har några naglar, bara fingertoppar. *ryyys*. Detta köpte jag på GeKås bara för att det fanns ChinaGlaze för sådär 40 kr. Då köper man om det ser fint ut i flaskan, även om man inte sett nån swatch på det. Men nu har ni sett det, och slipper köpa det. Bra va? Det funkar ju inte ens som underkläder, det är det alldeles för skirt för. Kanske jag kan franka nåt med det...

Imorgon är det söndag, då lovar jag en smashing nail art som plåster på såret. Det är inte alldeles schysst att slänga detta lack i fejan på er, när det är lördag och allt. 

Ikväll ska vi se nya Die Hard-filmen så imorgon blir det lite filmrecension också. Jag kommer säkert att älska den. Övervåld, biljakter, multipla skottlossningar, explosioner och Bruce Willis. Det måste vara bra. Jag uppskattar iofs även mer lågmälda filmer, men bombastiska actionfilmer är verkligen min grej. I maj kommer Fast &Furious 6. Hurra!!

Betyg: 1/5

I hesitated about these pics. I wasn´t sure I was gonna show you them at all. But here they are. Ugly, I know. A pinkish non-color that makes my fingers look like only fingertips, no nails. Don´t buy it!

Rating: 1/5


18 kommentarer:

 1. I kombination med annat till en nailart kanske... jag tror inte det är ett helt hopplöst lack :)

  SvaraRadera
 2. Jag har gjort många snygga nail arts med det här lacket i botten. Det blir jättebra om man vill göra en "gelenagel-design" där det bara ska vara bling på tipparna.
  Jag skulle dock aldrig bära det naturellt så här... Nej, det har du rätt i. Det är inge snyggt alls! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag kanske inte ska dissa det helt. Men formulan var också knepig!

   Radera
 3. Menlöst lack men du kan nog göra både funky french och klassisk french som blir snygg med den som bas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju inte så förtjust i nån french alls, möjligen en klassisk då...

   Radera
 4. Jag undrar om jag har det. Tror den följt med ett french manicure set.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det nog gjort. Gekås säljer ju lite vadsom helst...

   Radera
 5. Tror att den kan vara bra att göra franska med.. Men annars var det väl kanske inget imponerande lack direkt. Tradigt när det blir så, men det var i alla fall bara 40 kronor.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Å i Ullared så spelar inte 40:- mer eller mindre nån roll ;-)

   Radera
 6. Jag tycker det var jättefint ju :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det stackars lacket får kärlek från nån, hihi.

   Radera
 7. Röstar på franskt, och Elins gradienter är ju superfina med detta=)

  SvaraRadera
 8. Jag tror den är till för franska manikyrer, att det inte är meningen att den ska bäras så här. Vet inte om det är ett eller två lager men jag tror att du kan använda den som bas till franska manikyrer, funky french och diverse nail arts, men så här som neutral var den inte mycket att ha. Har ett lack från CG som heter Sensuous som är såhär fast inte rosa utan mer beigenude som jag har som bas till funky french som jag verkligen gillar, men skulle inte bara vilja ha den som manikyr, inte ens för pengar nästan. haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, bara såhär är det för sorgligt.

   Radera
 9. Det är ganska tråkigt bara såhär, men som en bas till en nailart/fransk manikyr är den perfekt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får spara det till nåt sånt.

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!