fredag 8 mars 2013

Color Club - Beyond

Idag är det förutom Internationella kvinnodagen även Skimmerskuggans holofredag. Dubbelt firande idag, med andra ord :-) Detta är nog det första CCholot som gör mig lite besviken. Det är fortfarande fint, men det är finare i flaskan än på nageln. Att få till ett bra svart holo är svårt, det vet vi, vid det här laget... Jades magia vinner över Beyond tycker jag. Formulan är dock lika bra som övriga, ingen holosjuka nånstans. 

Betyg: 3/5

Today it´s both International women´s day and Holo friday! Yey! This is the first holo from CC that looks better in the bottle then on the nails. Still a nice polish, with great formula though. 

Rating: 3/5


11 kommentarer:

 1. Jag tycker det är riktigt fint, men ja Jade är lite finare. :)

  SvaraRadera
 2. Det är fint, men Jade är finare. Visar också ett Color Club idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Överlag är jag impad av CCs holo!

   Radera
 3. Underbart ändå men japp magia står högre!
  En liiten fråga bara, har jobbat/masserat till mig en beställning av halo hues 2013 och undrar hur jag gör med frakten på ebay när jag får lägga till 1 lack åt gången i kundkorgen, var skickar jag förfrågan om frakt? Beautyzone2007 tänkte jag shoppa av....tack på förhand ;)
  Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag köpte Halo 2013 i ett paket, och då var det fast kostnad. Men kollar du under shipment, så är där en ruta där du kan fylla i antal items. 6 st kostar 21,25 dollar.

   Radera
 4. Detta är riktigt snyggt! Känns lite lättare att få tag på detta än Jadelacket, eller?

  SvaraRadera
 5. Jag gillade det här, men håller nog med dig lite, ser finare ut i flaskan.

  SvaraRadera
 6. Håller med :) finare i flaskan. Men nu vet jag att jag inte behöver detta! Tack för swatches.

  SvaraRadera
 7. Det är inte i närheten av Magia Negra. Jag föredrar även Flash Black och Zeus framför den här, fast de är mer grå än detta. Jag klarar ju inte holodis när det blir för påträngande. Dina bilder är dock ljuvliga!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!