onsdag 13 mars 2013

Color Club - Glitter envy

Detta inlägg är skrivet innan den fatala nagelincidenten igår. Dessutom är det skrivet innan febern flög på mig och steg hastigt uppåt 39 grader... Jag har fortfarande förhoppningar om att det ska gå att sova bort eländet....Jag vill även tacka för alla sympatier för mig och min nagel, TACK så mycket! Nu börjar inlägget på riktigt:
Grön onsdag hos Karin, och min pappas födelsedag! Jag är extra glad att han faktiskt lever även denna födelsedag. Han och hans sambo var i Uruguay hela februari, och under en djungelexpedition så blev han biten av en giftspindel (trodde läkaren, ingen såg vad det var, så det kan ha varit en giftig tusenfoting eller skorpion också!) och hela handen svullnade upp som ett vattenbalong. Farbröder på över 60 år ska inte ut i djungeln och springa, I tell you! Och jag fick inget veta förrän de kom hem heller... Hursomhelst, nu är han i tryggt förvar hemma i Skåne igen, och jag kan andas ut, tills de åker till nåt exotiskt ställe nästa gång...

Nog om min äventyrliga pappa, idag visar jag ett lack som jag blev totalt kär i när jag väl fick det på naglarna. Det är ju så snyggt så jag smäller av! Neongrön bas och silverglitter som drunknar halvvägs i lacket och ser vitt ut. Jag får nästan lite Floam-vibbar av detta. Formulan kan jag inte uttala mig om. Jag köpte det av Sara i klisterform (men det visste jag om, så ingen skugga ska falla på henne) och fyllde upp med ansenlig mängd Seche restore, och då blev det som nytt. Två flödiga lager och Seche vite på bilderna. Jag älskar älskar älskar det och vill aldrig ta av det. Därför blir det gästnaglar imorgon, så jag kan få suga på denna gröna karamell en extra dag :-)

Betyg: 5/5

Green wednesday at Karins place. Today, I´ll show you a totalle gorgeous neon polish from Color Club. Silver glitter that looks almost white, and I think of Floam, when I look at this. Tomorrow there will be a Guest NOTD, because I don´t want to remove this just yet.

Rating: 5/515 kommentarer:

 1. Åh vad fint det var! Stackars dig med olyckan igår :(

  Beundrarinnan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag är fortfarande traumatiserad ;-)

   Radera
 2. Nedrans vilket häftigt lack. Känns som jag har missat en hel hög häftiga CC lack.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen, verkligen snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett lack som faktiskt är snyggare på, än i flaskan!

   Radera
 4. Jaa det var verkligen vackert detta. Snyyyyyyggt!!

  SvaraRadera
 5. Det ser härligt ut! Underbar färg!

  SvaraRadera
 6. Glömde säga krya på dig. Hoppas det går att sova bort febern, men 39 grader låter lite högt för det. Kram på dig och hoppas oturen inte fortsätter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Varvat med att sitta å ligga hela dagen... och tankad med Ipren så ligger febern på 38,6... :-/

   Radera
 7. Jätteläckert lack!!! Hoppas att du och onda fingret kryar på er! Giftiga spindelbett låter dock sju resor värre så jag förstår att du är tacksam att du har din pappa kvar i livet ett tag till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, och han bara helt "javafan... det e väl inte så farligt, de trodde att jag var ryss på sjukhuset, hahahaha". Mmm, skitroligt! ;-)

   Radera
 8. Häftigt lack!
  Och, krya på dig och hälsa farsgubben att han ska vara rädd om sig! =))

  SvaraRadera
 9. Krya på dig!
  Tur att du i alla fall har något helt fantastiskt på naglarna att titta på, för det här var verkligen galet fint!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!