torsdag 14 mars 2013

Jättesjuk!

Kära läsare! I natt har jag hostat lungorna ur mig i princip hela natten (och min snälla man har bara klappat på mig och inte suckat alls!). Gick upp nu vid 9 och tog tempen. 38.8 på morgonen! Jag som vanligtvis ligger på ca 36. Man vet att man är hängig när man inte ens orkar fota nya lack. Man vet även att man är sjuk när man har jätteflagiga sorgliga naglar, och plåstret på ringfingret fortfarande sitter kvar.

Jag tänker trösta er med en bild på den absolut snyggaste marbling jag någonsin lyckats åstadkomma, så hoppas jag innerligt att livet har återvänt i morgon, för så här kan vi inte ha det....

Det var denna marbling jag vann en årsprenumeration på Cosmo med. Ironiskt nog så är den nerlagd nu, och jag får Veckorevyn istället. Veckorevyn??  Jojo...

5 kommentarer:

 1. Krya på dig! En underbar marbling, härliga färger!!

  SvaraRadera
 2. Stackare, det är vidrigt när man är sådär sjuk! Krya på dig!!//Ylva

  SvaraRadera
 3. Grymt snygg marbling. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Supersnygg marbeling!!!

  Jag brukar också blir rejält dålig av förkylningar så du har all min sympati. Saker som kan lindra hostan: äpple (föredrar röda och väldigt saftiga. Torra/mjöliga äpplen fugerar sämre) eller när man har mer ork; varmt vatten med riven ingefära, pressad citron och honung.

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Verkligen en fin marbling!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!