lördag 23 mars 2013

IsaDora - Papagayo Blue

Lördag! Idag visar jag en gammal favorit, som jag visat förut. Lika svårfotad som jag minns den. Papagayo blue är mer lila än vad min kamera är intresserad av att visa. Färgen i lysrörsljus är nog närmast verkligheten, även om fingrarna blir gula i det ljuset. Lacket kom förra våren, men det är lika snyggt i år, och jag har sett det på Ica Maxi så sent som förra veckan. Mina naglar är som gjorda för IsaDoras breda pensel, men jag vet att den är ett love-or hate-thing ;-) På bilderna har jag två lager och det täcker perfekt. Vill ni se fler bilder på detta ursnygga lack, så visar TOVE också detta idag, och räcker inte det, så finns det ännu fler bilder hos ANDREA. Papagayo madness, idag! :-D

Betyg: 4/5

Saturday, and today I´m showing you an old favourite, from last spring. It´s more purple irl, a color very hard to catch with the camera. I really like IsaDoras wide brush aswell. In the pics, I have two layers. If you want to see more pics, TOVE is also showing this polish today and if you want even more pictures, take a look at ANDREA´S .

Rating: 4/5

22 kommentarer:

 1. Absolut ett tjusigt blått!

  SvaraRadera
 2. Alltså nu blir jag snart sur, du får sluta locka in mig på isadora lack! Får såna lemmings av dina bilder, och jag är en av dem som penseln inte funkar med... Någon bra dupe?? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, förlåt ;-) Dupe till detta tror jag är svårt, det är unikt i min samling... Men tja, häll över i annan flaska?

   Radera
 3. Skönt att se att du också hade svårt att få bra bilder på lacket - det är ju ursvårt. Det är mer elektriskt lila i min värld, men jäkligt coolt!

  FruVesa - testa att hälla över lacket i en annan flaska med mer passande pensel kanske? För lacket är värt det! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nästan neonvibbar på det i vissa ljus.

   Radera
 4. Det är ett skitsnyggt lack! Men som du säger, väldigt svårfotat...

  SvaraRadera
 5. Det här är en av mina favoriter all times, jättesvårfotat ja...

  SvaraRadera
 6. Jag absolut ÄLSKAR den nästan lysande blå nyansen hos det här lacket! Det är en av mina favoritblå och jag använde den senast i går som bas till ett glitterlack på svägerskans naglar. Men jo, svårfotat är det verkligen. Jag tycker att nått av det svåraste att fånga är hur nästan självlysande lacket är. (jag har bilder på det i bloggen med, som man kan hitta om man använder sökfunktionen)

  SvaraRadera
 7. Det är superfint! :D
  Men du, varför dissar du mig på engelska? ;)

  SvaraRadera
 8. Oj, så sugen jag blir att skaffa detta! :O

  SvaraRadera
 9. Alltså jag älskar IsaDoras formula (och penseln) men precis som du stör jag mig på att de har gjort flaskorna mindre! Jag har blott två av de gamla men de är ju enorma i jämförelse!

  SvaraRadera
 10. Såg detta i veckan, höll tom i det men ställde tillbaka det...galet inser jag nu....

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!