tisdag 12 mars 2013

En olycka!

Tidigare idag drabbades jag av en nagelkatastrof! Jag skulle ta ut tvätt ur maskinen och körde nageln med full kraft mot en dragkedja (vem uppfann modet med dragkejda längst ner på jeansen? Jag hatar h*n!) i en så konstig vinkel att hela nageln slets loss på mitten, och förmodligen bara sitter fast i en liten bit på sidan... Utan nånsomhelst överdrift så rann det blod längs fingerdoppen, så jag vågade inte titta. Bara "tryckte" fast nageln och tryckte på en matsked Idominsalva, medan tårarna rann av ren och skär smärta... Så nu sitter jag här med ett varmt och ömt finger, där det strålar ont ner mot armbågen. Icke nagelnördar kanske inte kan sätta sig in i problemet med riktigt engagemang... men jag vet att många därute förstår mig! :-)

Dessutom får ni ju en liten sneak peak på grön onsdag, redan idag ;-)

BTW: Länklistan från igår är uppdaterad med några till :-)

Jag vet inte när jag ska våga ta av plåstret......


16 kommentarer:

 1. Åh nej! Jag lider VERKLIGEN med dig. Fy. Aj. Usch. :( Hoppas det inte är så illa som du tror. :/

  SvaraRadera
 2. AJAJAJ läser och minns en gång skulle ta tag i en lövkorg pekfingernageln kom i sk litet hål slet av halva nageln det gjorde ont som F*n
  försök lägga lite alsolsprit oå kompress om nageln / Liza

  SvaraRadera
 3. En sann katastrof. I smärta och konsekvenser. Tänk bara t i d e n innan det blir ordning igen. Hoppas det går att laga!

  SvaraRadera
 4. Åhh! Stackare, det där är en ren mardröm och tro mig, jag förstår! :(

  SvaraRadera
 5. Aaaj... Lider verkligen med dig, kan riktigt känna smärtan själv..

  SvaraRadera
 6. Åh nej, vilken katastrof! Och AJJJ så hemskt det låter! Okej, det kanske bara är vi nagelnördar som förstår nagelkatastrofen i det hela men blod och smärta borde ju vem som helt förstå. Att bryta av en nagel är ju inte bara "en fånig, fåfäng grej man kan skämta om" utan det är ju nått som kan göra rejält ont och långt efteråt också (och ännu längre i själen om man är nagelnörd förstås)

  SvaraRadera
 7. Ah, men fy bubblan! Hoppas det känns bättre snart och att det går och laga!

  SvaraRadera
 8. Det låter sååååå hemskt, det gör ont i en att bara läsa det så kan tänka mig hur ONT du har!!

  SvaraRadera
 9. Usch det där låter som om du borde låta det där plåstret sitta kvar tills det trillar av sig självt.... Aj aj aj aj aj

  SvaraRadera
 10. Åhhh usch så hemskt,*ryser* i hela kroppen.....Stackare,jag förstår verkligen att du inte vågar titta på skadan,men du kanske måste i allafall...
  Tänk om du måste till doktorn,så det inte blir infekterat eller nått...

  Krya Kramisar

  SvaraRadera
 11. Åh nej, åh nej, åh nej!! Vilken otur! Det där är man ju alltid lite nervös att ska hända.

  SvaraRadera
 12. Usch!!! Fy tusan alltså..

  SvaraRadera
 13. Det gör ont som tusen i mig bara av att läsa det här!

  SvaraRadera
 14. Aj aj! Ibland får man tacka sin stjärna för att ens egna naglar är korta och mjuka, då sker inga sådana olyckor. Krya på sig!

  SvaraRadera
 15. Ah herregud jag ryser i hela kroppen! Vet precis känslan när man slår i och bara kramar om nageln och inte vågar släppa och titta på den. Får den varje gång jag slår i min tå, tror jag slår av nageln varje gång. Fruktansvärt!!

  //Emma Hå

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!