torsdag 7 mars 2013

Shopping + inkompetent brevbärare

Paketen fortsätter trilla in. Men nu tänker jag gnälla lite... Vi har numera postboxar i trappen och för tredje gången så har brevbäraren tryckt in ett paket, som sen inte går att få ut! Han öppnar ju hela fronten för allas postfack, och själva facket är ju typ 4 cm högre, än luckan som sitter för. Suck... Så jag fick sprätta upp lådan inuti boxen och plocka ut lacken, lådan sitter fortfarande kvar. Så nu har jag satt en lapp till brevbäraren att kolla att paket som stoppas in, ska kunna gå att tas ut också. Morr! Sophie däremot, hon skickar i vadderade påsar, så det fina indielacket jag köpte av henne gick att plocka ut, utan problem :-)


       Lights of emerald city      I theodora you                 Don´t burst my bubble          Which is which?7 kommentarer:

 1. Kul med nya lack, indien ser jag fram emot mest. Vill dessutom sympatignälla på posten. I mitt fall misshandelspressar de in paket in genom posthålet. Ibland är paketens utsida sönderrivna av inpressarprocessen. Jag är förvånad att saker inte gått sönder mer än de gjort. Jag kommer däremot åt mina paket oavsett för jag kan öppna en större lucka än posten kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man undrar om det bara är praoelever på posten nuförtiden...

   Radera
 2. Which is which ser fantastiskt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett litet problem när man har många superfina otestade ;-)

   Radera
 3. Knasiga brevbärare, varit med om att den pressat ner en kartong i en "hederlig" brevlåda som var helt omöjlig att få loss :/

  Underbara lack förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att man inte är helt ensam om postincidenter :-D

   Radera
 4. Inte världens smartaste brevbärare kanske.. Här får vi posten till dörren men jag har en dörr från början av 60-talet som har mindre brevinkast än normala dörrar. Alltså brukar brevbäraren ringa på om hon har med sig paket. Gillar min brevbärare.

  Måste förövrigt säga att jag är väldigt nyfiken på det där indielacket!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!