söndag 31 mars 2013

Nail Art Sunday - Påsk!

Påskdag och jag tänker alltid på Astrid Lindgren-sagan När Adam Engelbrekt blev tvärarg, som utspelar sig just på Påskdagen. Jag är nog ganska ensam om den associationen, det är ju inte direkt hennes mest kända verk. Nuförtiden innebär påskdagen även Nail Art Sunday. Jag hade tänkt marbla, jag lovar. Jag gjorde det t   o m, sen gick nåt fel. Jag tänkte göra små små prickar i vissa fält, så det skulle bli riktigt snyggt påskäggsmönster.

Det blev istället riktigt jäkla fult. Så mitt i ett Sopranosavsnitt åkte det av (jag försökte förlika mig med utseendet ett tag, men det gick inte), och jag gjorde detta istället. Innan jag pratar mer om manikyren, så måste jag bara säga att det var det avsnittet av Sopranos där alla dricker Ramlösa hela tiden. Undrar om Ramlösa betalde nåt för reklamen, eller vad var grejen? Tycker ni att jag är sen när det gäller Sopranos? Yepp... Det är korrekt. Men bättre sent än aldrig!

Nu blev det prickiga påskäggsnaglar istället. OPIs Planks a lot och prickarna är Who the shreck are you? Och för riktigt äggskalskänsla, så har jag Essies Matte about you, som överlack. Jag är nöjd med detta också, även om det stör mig lite att marblingen gick åt skogen.... Ha en fortsatt skön Påskhelg!

It´s easter Sunday and also Nail Art sunday. At first I did a  water marble mani that went all wrong when I added dots...  And I did this one instead. During an episode of Sopranos, where they drink the swedish (scanian!) water Ramlösa! Anyway, this mani is made with OPI Planks a lot and Who the shreck are you? And Essies Matte about you, as a top coat. Happy Easter!


15 kommentarer:

 1. Synd på marblingen, men detta blev också tjusigt. Jag måste skaffa mig ett matt överlack känner jag :p Glad Påsk! :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Det matta gjorde sig riktigt bra här:)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt. Prickar går alltid hem.
  Jag försökte också marbla idag men misslyckades hur många gånger som helst. Jag gav också upp. Påsk och marbling kanske inte är en bra kombo :P

  SvaraRadera
 4. Fint! Och coolt med den matta effekten!

  SvaraRadera
 5. Tjusigt, jag faller mer och mer för matta designer märker jag. Du är inte senare än mig i alla fall om det är någon tröst, jag har inte sett ett enda avsnitt av Sopranos.

  SvaraRadera
 6. Planks a lot ser nästan grått ut :) Jättefint med de gula prickarna :)

  SvaraRadera
 7. Åh vad snyggt. mvh Prickgalning :)

  SvaraRadera
 8. Kul färgkombination och gillade att du hade det matt. Synd att marbelingen gick åt skogen dock, alltid trist när något man tänker sig blir dåligt.

  SvaraRadera
 9. Åh, matt och prickar. Jag gillar det!

  SvaraRadera
 10. Snyggt! Och prickar passar ju perfekt till påsk! :)

  SvaraRadera
 11. Kul med påskprickar i opåskiga färger! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huh! Grönt och lila är väl påskigt! :-D

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!