lördag 11 augusti 2012

China Glaze - I´m with the lifeguard

 Jag älskar grönt, jag älskar neon och ja... jag älskar I´m with the lifeguard. Hade det inte varit för att jag hade DETTA så kanske jag hade sagt att detta var årets lack. Bortsett från det så, så är det alldeles fantastiskt. Visserligen lite tjockt i konsistensen, men inget som jag inte kan leva med. Här har jag 3 lager, och visst det blev lite tjockt. Speciellt med Seche vite ovanpå det hela. Om man inte visste bättre, så skulle man kunna tro att jag har byggda naglar, men så är inte fallet. Byggda naglar är inte, och kommer aldrig att bli, aktuellt för mig. 

Däremot så har jag varit tvungen att patcha tummarna och lillfingret på vänster hand. De naglarna är brutna långt ner att de inte går att klippa av. När de är utväxta så kanske det blir ett jätteklipp av allihop. Jag trivs inte så bra i korta naglar, men ibland kan det vara skönt att börja om från början. Hur gör du? Filar ner efter hand, eller gör några stora nerklipp då och då?

Betyg: 5/5


I love green, I love neon and yes ... I love I'm with the lifeguard. If I didn´t have THIS  maybe I had said that this was the polish of 2012. Apart from that, it's absolutely fantastic. Actually a little thick in consistency, but nothing that I can not live with. Here I have 3 layers, and sure enough it was a bit thick. Especially with Seche vite on top of it all. If you did not know better, it almost looks like I have artficial nails, but this is not the case. That is not and never will be, the case for me.

However, I have been forced to patch up thumbnails and little finger on my left hand. The nails are broken far down that they can´t be cut of. When they have grown a bit more maybe it will be a huge cut of all. I do not enjoy short nails, but sometimes it's nice to start from scratch. How are you doing it? Big cuts now and then, or keeping the nails at one length all the time?

Rating: 5/510 kommentarer:

 1. Åh det är så snyggt! VARFÖR låter jag det ligga i otestat lådan :(

  Jag hatar att klippa ner mina naglar, även fast jag inte har jättelånga. Men trivs med den längden jag har nu. Dock växer min tum och pekfingernagel rundat,så dom bryts av väldigt lätt. Och när jag väl fått lite längd och kan klippa dom raka,så råkar jag alltid bryta av när jag leker med hunden.
  Jag klippte ner mina helt och hållet i Maj, det vill jag inte göra om. Kände mig naken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som man måste beta av alla nya neoner innan sommaren är slut, skynda skynda!
   Jag är inne på att klippa ner mina helt, hjälp! :-p

   Radera
 2. Jo, den där är inte dum. :)

  Jag har så pass usel nagelkvalitet att jag måste ha korta naglar, men eftersom jag trivs bra med det så gör det inte så mycket. Känns galet fel att ha långa naglar de gånger jag har det. Och med korta menar jag så att de precis växer över fingertoppen. Filar ner mina eftersom eller för att matcha den senaste i raden som gick av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt problem är att jag har bra nagelkvalitet egentligen, men så bryter jag en av dem i sidan, så får jag hålla på och laga med patchlappar och shit... så blir jag lite ambivalent om jag ska klippa ner alla, så fort sprickan vuxit ut...

   Radera
 3. Det här är mitt absoluta favoritlack av neoner! Älskar det och har använt detta mer än något annat lack i min samling.

  Jag får ångest varenda gång jag klippt ner mina naglar även om dom inte är superkorta. Sanningen är ju den att jag inte trivs i allt för långa, men ändå får jag lite panik när jag filat och donat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. aldrig är man helt nöjd ;-)

   Ja, visst är det en härlig neon!

   Radera
 4. Visst är det där skimret i neonlacken bara helt uuuunderbart!!??

  Ja, du vet ju - jag får klippa eller fila mest hela tiden. Nu byggde jag ju naglar för att jag hade lyckats skära av mig två fingertoppar med halva nageln typ... Det såg INTE ok ut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag vet :-( Det är så synd om dina naglar!!

   Radera
 5. Det är ett härligt lack!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!