torsdag 9 augusti 2012

LA Girl - Chromium Green

Detta är ett av de lacken som inte nådde hela vägen fram till att bli bröllopslack. Därmed inte sagt att det inte  är snyggt, för det är det. Absolut! Detta är det första Metal-lack från LA Girl jag testat, och jag blev positivt överraskad. Bra kvalitet, inte bara för att vara ett budgetlack, utan bra på riktigt. Torkar snabbt, och formulan har jag inget att anmärka på alls. Här har jag 3 lager, och sen Seche vite.

Betyg: 3/5

This is one of the paint that did not reach all the way up to become a wedding coat. That doesm´t  mean that it is not nice, because it is so. Absolutely! This is the first Metal polish from LA Girl I have tried, and I was pleasantly surprised. Good quality, not just to be a budget polish, but good for real. Dries quickly, and the formula is great. I have nothing to complain about at all. Here I have 3 layers, and then Seche vite.

Rating: 3/5

5 kommentarer:

 1. Lätt en av de bästa kollektionerna jag vet!

  SvaraRadera
 2. Det är så himla snyggt och jag håller med Chaosophia. :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller också med Sofia. Metals-lacken är grymma! Jag gillar Chromium Green men den hade varit ännu bättre om den varit lite grönare ändå...

  SvaraRadera
 4. Det här är så fint! Metal-kollektionen är min favorit från L.A Girl och Copper Alloy är min favorit bland dem.

  SvaraRadera
 5. ....och jag håller m er allihop! :-P har bara detta å det grå, men måste nog beställa resten!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!