torsdag 2 augusti 2012

Världens sämsta försök till en dupe, hahahaha.....


Ja, vilket lack detta ska vara likt är ju uppenbart. Självklart är det Deborah Lippmanns Across the universe. Jag har inte lacket själv, men jag har Lady sings the blues, vilket är samma princip men utan grönt. Typ. PAMSAN har finfina bilder på ATU. (Längst ner kan du se en bild på LSTB)
 Jag köpte detta på Gina Tricot ihop med ett gäng andra lack, och tänkte att "lite likt är det, kanske att det är rätt ok ändå". Men herregud vilken besvikelse. Inte för att jag trodde det skulle vara en äkta dupe... men lite bätte än så här iaf? Det är så pinsamt dåligt att jag skäms. Jag trodde Gina och jag hade ett stabilt förhållande. Alla lack jag testat hittills har varierat från ok till fantastiskt bra, och jag trodde de hade en bra lägstanivå, men nej... Detta är nog det sämsta lack jag testat på väldigt länge. Jag kommer säkert att använda det till layering över ett blått eller grönt krämlack, men på egen hand är det en sorglig historia. 

Betyg: 1/5

Yes, what a polish this is similar to is obvious. Of course it's Deborah Lippmann Across the universe. I do not have the polish itself, but I have Lady sings the blues, which is the same principle but without the green. Sort of. PAMSAN have great pictures of ATU. (At the bottom you can see a picture of  LSTB)
  I bought this at Gina Tricot together with a bunch of other polishes, and thought "it looks a bit like it, maybe it is ok anyway". But God what a disappointment. Not because I thought it would be a true dupe ... but a little better than this anyway? It is so embarrassingly bad that I'm ashamed. I thought Gina and I had a stable relationship. All polishes I've tried so far have ranged from okay to fantastic, and I thought they couldn´t make really bad polishes, but yes the could ... This is probably the worst polish I've tested in a long time. I will certainly use it for layering over a blue or green creme, but alone it is a sad story.

Rating: 1/5


                                       3 layers                                          2 layers                      1 layer


                                 
                                                   
                                                                      3 layers

5 kommentarer:

 1. Jag kan inte säga att jag tänkte på ATU när jag såg det lacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte? Jämför jag flaskbilder så tycker jag de ser himla lika ut?

   Radera
 2. Nej, det såg faktiskt inte jättekul ut. Kanske hade det blivit bättre ovanpå ett annat lack? Jag lär inte skaffa det dock.

  SvaraRadera
 3. Jag är med Sarah här. Visst, samma färger, men jag hade aldrig gissat på att det var ett försök till en dupe. Tycker dessutom att det är fint! Inte på egen hand dock, men det är ju å andra sidan glitterlack i princip aldrig.

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte inte heller på AtU när jag köpte mitt. Jag ser inte att de är lika mer än att båda är blå och glittriga. Men Essence har en dupe till AtU som är bättre än originalet.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!