söndag 12 augusti 2012

Nail Art Sunday! Blue gradient & glitter!

Söndag och nail art! Idag kör vi en blå gradient med 3 blåa nyanser. Överst, närmast nagelbandet, är det Orlys "Skinny dip", sen fortsätter det med China Glaze "Blue Iguana" (från förra sommarens kollektion Island escape, en i mina ögon klockren kollektion) och till slut Sally Hansens "Blue it". Därefter toppar jag med ett glitterlack, China Glaze "Dorothy who?". Det är en mellanblå.. tja, är det gel-bas? med ljusblått glitter i. Lagom packat med glitter för att man ska se genom det. Detta är en manikyr jag faktiskt inte kan sluta stirra på! Åh så nöjd jag är med den! 


Sunday and nail art! Today we will show you a blue gradient with 3 shades of blue. Top, closest to the cuticle, Orly "Skinny Dip", then it goes on with China Glaze "Blue Iguana" (from last summer's collection Island Escape, a totally fabolous collection if you ask me) and finally Sally Hansen's "Blue It". Then I top with a glitter polish, China Glaze "Dorothy who?". It is a blue .. well, is the gel-base? with light blue glitter in.  Packed with just the right amount glitter in order to see through it. This is a manicure, I actually can not stop staring at! Oh so happy I am with it!13 kommentarer:

 1. Så himla snyggt! Såg riktigt bra ut :)
  Dorothy who är ett av mina favoritlack,och Blue iguana fick jag hem häromdagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar :-) Ja, Dorothy who? är riktigt fint, nästan lite bortglömt!

   Radera
 2. Många fina färger tillsammans! Snyggt :)

  SvaraRadera
 3. Men så riktigt snygga naglar! Har följt din blogg en del, men aldrig kommenterat. Börjar bli dags för det nu!

  Har beställt Kleancolors holo chrome eller vad de hette. Hade du något speciellt underlack för det? Är det dina riktiga naglar eller salongnaglar som du byter nagellack på? (Jag älskar nagellack och så men jag är neeeeewbie på området).

  Älskar din blogg iaf - en riktigt bra inspirationskälla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla du! Det är mina egna riktiga naglar.

   Jag använder IsaDora Second nail som underlack, eller OPIs underlack. Inga speciella underlack till holos alltså, även om det finns. Jag tycker dock inte att det behövs.

   Radera
 4. Vad för typ av svamp är bäst att använda för att tona naglarna sådär? Jag testade en gång men det gick riktigt dåligt för svampen var kass...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder vanliga make up-svampar som jag köpt i Ullared, men H&M och Åhléns har typ samma. Tårtbitsformade, som jag river småbitar av som passar att svampa små ytor på :-)

   Radera
  2. Okey tack, ska testa!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!