söndag 19 augusti 2012

Nail Art Sunday! ♥♥

Söndag och nailart-dags! Idag har jag tokfuskat på det allra uslaste av vis. Jag återanvände lördagens rosa lack och la på ett annat lack från OPIs Minnie Mouse collection, nämligen Nothin´ mousie´bout ut. En skir rosa bas med skimmer full med rosa hjärtan. Ursäkta det urdåliga fotot, men ni ser ändå hjärtanen. 

Jag kunde lika gärna gjort en marbling, det hade gått snabbare än att fiska upp de jäkla hjärtanen. Det ser ut som det är hur mycket hjärtan som helst i lacket, men att få upp dem på penseln var ett litet helvete. Det slutade med att jag hällde ut en ganska stor lackpöl och fiskade upp dem med penseln. Det var ändå jättesvårt. Jag hade tänkt mig några fler hjärtan på varje nagel, men gav upp den tanken ganska snart. Tanken med lacket är säkert bra, men funktionen är inte toppen, så att säga. Resultatet blev ju ganska ok ändå. Nästa söndag är det jag som marblar istället. 


Sunday and nail art-time! Today I cheated in the worst and laziest way. I reused the Saturday pink polish and put on another coat from OPI´s Minnie Mouse collection, called Nothin 'mousie'bout it. A delicate pink base with shimmer full of pink hearts. Excuse the lousy photo, but you still see the hearts.

I might as well have done a marbling, it had gone faster than the fish up the damn hearts. It looks like a lot of hearts in the polish, but catching them onto the brush on the was hard as hell, pardon my french. In the end, I poured out a rather large amount of polish and tried to catch them with the brush. It was still really hard. I had thought of a  few more hearts on each nail, but gave up that idea pretty soon. The idea of ​​the polish is certainly good, but the function isn´t the greatest, so to speak. The result was pretty ok though. Next Sunday it's me who marbles instead.9 kommentarer:

 1. Oj är det så "få" hjärtan i så man måste fiska?! Jag som vart intresserad av detta lack. Tror jag lägger ner den tanken. Jag är inte tålamod personifierad. Far from!! Och eg är jag inte en hjärtan-person, men gillade detta för det var annorlunda...

  Men du! Ditt resultat var supersnyggt som vanligt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha - ja, jag höll på att få ett mindre anfall när jag höll på...
   ..och tack söta du! Du är väl för gullig!

   Radera
 2. Fint! Då får jag ta och skippa det lacket för jag vill att det ska vara lätt att applicera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, skippa det, för din sinnesfrids skull ;-)

   Radera
 3. Åååh, så gulligt :D Har funderat på detta också, men tänkt att det kanske är lite väl sött för mig, jag är inte direkt hjärt-tjejen.. Och ifall det är svårlackat är det verkligen inget för mig :/ Jättesnyggt dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen sockersött... men ja, ett jäkla meck med ♥, ja.....

   Radera
 4. Det verkar som att de flesta som testat detta tyckt det varit svårt att få upp hjärtanen, men jag tyckte inte alls det var så farligt. Stack bara ner penseln och fick med mig åtminstone något hjärta upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske att du fick ett A-exemplar? ;-)

   Radera
 5. Den här manikyren är ju så söt att jag nästan får hål i tänderna av att titta på den! Fuska måste man få göra här i livet ibland..

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!