tisdag 21 augusti 2012

OPI - Just spotted the lizard.

Jag vet. Jag är sist av alla i hela världen att visa detta lack, men det får ni stå ut med. Det är inte så mycket att orda om. Duokromt (eller möjligen multi), dupe till Peridot och ingår i Spiderman collection. Det är dock svårt för mig att vara vara trött på ett så snyggt lack, även om det finns hur många dupes som helst.. Och ryktet säger ju att även ColorClub kommer med ett senare i höst. Om vi bortsett från att alla (utom jag) är totalt fed up på lacket, så är det fint. Lätt att applicera, och torkar supersnabbt. Jag fick även tillfälle att testa hållbarheten, eftersom jag hade det under min och mannens Stockholmstripp, under tre dagar. Denna sommaren har verkligen inneburit påfrestningar av sällan skådat slag när det gäller nagelunderhåll ;-)

Betyg: 4/5

I know. I am the last of all in the whole world to blog about this polish, but you'll have to put up with it. It´s not so much to talk about. Duo chromatic (or possibly multiple), dupe to Peridot and included in Spiderman collection. However, it is difficult for me to be tired of such a beautiful polish, even if there are how many dupes at any time .. And a rumor tells that Color Club will do one aswell, later this fall. If we pretend that not everyone (except me) are totally fed up of this polish, it´s really pretty. Easy to apply, and dries super fast. I also had the opportunity to test the durability, since I had it during our (me and my husbands)  trip to Stockholm, for three days. This summer has really tested me, when it comes to nail maintenance

Rating: 4/5

8 kommentarer:

 1. Ett vackert lack tröttnar man aldrig på att se däremot kan jag tröttna på att alla märken verkar vilja ha ett likadant istället för att skapa något nytt och unikt.

  SvaraRadera
 2. Du är inte sist, absolut inte. Jag köpte Peridot i höstas men har inte testat det än. Vet inte vad jag väntar på. Rätt tillfälle kanske? :D Det är fint hur som helst och går nog inte att tröttna på.

  SvaraRadera
 3. Precis, tröttnar inte på lacket i sig, bara att alla föra dupes...
  Själv har jag nyss fått hem det från TD, så jag är då inte fed up!

  SvaraRadera
 4. Du är inte sist, jag har det men inte testat det som fullmanikyr än. Haft fullt upp med alla mina andra Peridot-dupes;) Kolla in min jämförelse idag för att se hur lika de faktiskt är på riktigt.

  SvaraRadera
 5. Det är riktigt vackert! Men annars håller jag med Helena där uppe också, det räcker med dupes på detta nu :)

  SvaraRadera
 6. Pamsan: Då är det dags! ;-)

  Andrea: Ja, det är ju helt rätt resonerat.

  Lela. ja, jag såg! Skrattretande likadant!

  Sofie: Ja, det är superfint.

  Lady L: Ja, det räcker verkligen! haha...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!