tisdag 28 augusti 2012

Ciaté - Kitten heels

 Är det möjligen så att rött poppat upp som en nygammal favoritfärg? Ja, jag tror faktisk det. Jag känner mig väldigt snygg i rött lack, om än inte särskilt spännande. Det är liksom ingen på stan som pekar på mig, när jag går ut i röda naglar ;-) Tillbaka till lacket. Kitten heels (underbart namn) är ett rött lack med guldskimmer. Skimret syns tyvärr mer i flaskan än på naglarna, men så brukar det ju vara, oavsett märke.
Penseln är helt underbar och lacket uppför sig exemplariskt. Tre lager krävs för att få det helt opakt. Inga konstigheter alltså. På bilderna har jag även ett flödigt lager Seche vite, och det gör det verkligen superblankt. Detta är mitt första Ciaté, men förmodligen inte mitt sista. Tyvärr avskräcker ju priset lite...

Betyg: 4/5Is it possible that red once again is about to became a favourite color? Yeah, I think actually so. I feel very stylish in red polish, not particularly exciting though. No one is looking och pointing at me, when I go into the red nails;-) Back to the polish: Kitten heels (wonderful name) is a red polish with gold shimmer. The shimmer is more visible in the bottle than on the nails. That´s boring, but very common, regardless of brand.
The brush is absolutely wonderful and the polish behaves exemplary. Three layers required to get it completely opaque. In the pictures, I also have a superfluous layer Seche vite, and it makes it really super shiny. This is my first Ciaté, but probably not my last. Unfortunately the price is quite high ...

Rating: 4/5
8 kommentarer:

 1. Snygg klassisk röd färg. Rött är liksom alltid helrätt på naglarna. Jag ser fram emot att få prova mina Ciaté som jag beställt.

  SvaraRadera
 2. Röda naglar är kick ass! Älskar' t!

  SvaraRadera
 3. Synd att skimret inte var mer framträdande, för det hade ju fått Kitten Heels att se lite mer speciellt ut.

  SvaraRadera
 4. Fint, men inte så fint att jag hade velat betala Ciaté-pris för det. Jag har haft otur med mina Ciatés. De flesta av dem har haft tjock och jobbig formula.

  SvaraRadera
 5. Helena: Ja, jag kände mig väldigt snygg, haha!

  Annika: Instämmer :-)

  Sofia: Ja, för det är väldigt tydligt i flaskan.

  Anne: Jag köpte mitt av Sarah på Owls&Nailpolish, så jag har inte betalt fullpris... Ska jag betala fullpris så ska det vara en sån där "MÅSTE HA"-färg...

  SvaraRadera
 6. Jag är ju en sån som (min dåliga ekonomi till trots) kan betala ett par hundralappar för ett lack bara det är lite fint. Jag är inte den som är den (bara lite dum).

  SvaraRadera
 7. Sminkan: Tack :-)

  Sarah: Haha... du e för rolig. Ett par hundra, så måste det vara VILL HA över det hela. Typ DL-lack.. eller så :-)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!