fredag 3 augusti 2012

Holofredag - Depend 2026 Sand Grey

Jag tänkte att det skulle vara lite klassiskt propert med ett beige holo. Det var det inte, det var så tråkigt så jag somnar. Jag försöker se nåt positivt med lacket, verkligen. I 20 minuter försökte jag, sen åkte det av. Nä, detta var inte min kopp te, alls. Futtig holo-effekt också, hade den varit bättre så hade det räddat lacket en aning, nu är det bara tråkigt. Inte fult, men tråååkigt... I botten har jag Zoyas Minka för att få det någotsånär opakt och slippa slösa. Så här i efterhand så var det onödigt, för detta kommer jag inte att använda, förrän alla andra nagellack är slut. Och det lär dröja! ;-)

Betyg 2/5

I thought it would be classic and stylish with a beige holo. It was´nt, it was so boring I almost fell asleep just by loooking at it.. I tried to come up with something positive about this polish, really. In 20 minutes I tried, then I removed it. Nah, this was not my cup of tea at all. Poor holo-effect too, If that had been better it would have saved the polish a little, now it's just boring. Not ugly, but so boooring ... As a base, I used Zoya Minka to get it somewhat opaque and avoid to use half a bottle. In retrospect, it was unnecessary, because I wont use this until all my other nailpolishbottles are totally empty.

Rating 2/5

                  12 kommentarer:

 1. Jag håller med! Jag blev jättebesviken på det här lacket.

  SvaraRadera
 2. Den var ju inte så fin att jag vill köpa flaskan men heller inte så ful att det är det fulaste jag någonsin sett. Men! Du kanske kan ha den till layering?(av någon anledning kanske den blir fin över en mörkgrön) eller så kanske du kan ha den till franken utan att känna att du slösar något dyrbart. :)

  SvaraRadera
 3. De här holosarna var ju en limited edition, så spara den längst in i en låda i fem år och sälj den sen dyrt på Tradera ;)

  SvaraRadera
 4. Louise: Ja, väldigt trist!

  Gelic: Vet bara inte vad jag ska franka ihop den med ;-) den får nog vila sig på hyllan...

  Cactus: Tror du? De som ville ha har nog fått tag på, eller? ;-)

  SvaraRadera
 5. Och jag som tycker den ser jättefin ut! Borde kanske köpa...

  SvaraRadera
 6. Och jag som tycker den ser jättefin ut! Borde kanske köpa...

  SvaraRadera
 7. Och jag som tycker den ser jättefin ut! Borde kanske köpa...

  SvaraRadera
 8. Men näää, Linda, nu har du fel! Det är ju jättefint! Älskar't! :-)

  SvaraRadera
 9. Anna: Tur att det finns nån som gillar den ;-)

  Anne: Jag fel?? Jag har väl aldrig fel, haha :-D

  SvaraRadera
 10. Jag gillar verkligen det här lacket så jag kan ta det! ;D
  Nej, Cactus kan ha rätt. de är limited edition och jag har köpt gamla depend 132 på Tradera åt amerikaner för inte så länge sedan och då var priserna över hundralappen. Spara den du, och se om du kan sälja den om några år.

  SvaraRadera
 11. Oj, jag trodde inte att jag skulle gilla mitt, men jag blev nästan överförtjust. Smaken är som baken :)

  SvaraRadera
 12. Men detta skulle kunna bli mitt nude-lack!!! Nude men ändå inte lixom!! :-)

  Lycka till idag och grattis på er stora dag!!! :-)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!