fredag 17 augusti 2012

Sommar-shopping! (och lite byten)

Jag och min nyblivna man har just varit i Stockholm på en liten 3dagars tur. Självklart köpte jag nagellack på American Apparel. Kläderna där är ju för människor som väger 19 kilo, men lacken... oohh!! Jag köpte 6 st :-)
LA Color och Laval har jag bytt mig till i en lackbytargrupp på Facebook och de sista Color Club har en FB-kompis i samma lackbytargrupp varit så snäll och köpt till mig på Ica Maxi i Malmö. Varför tar inte Maxi Göteborg in CC för? Dumheter... 

Vad vi gjorde mer i Stockholm? Vi åt alldeles fantastisk mat på Saddle&Sabre. Jag älskar kött, jag älskar goda såser! Vi promenerade, vi köpte lite starka såser på USA-godis samt fikade med världens bästa Anna&Loke. Vi hann även med en ost&salami-frossa på hotellrummet samt svettas över världens minsta garage under hotellet. 

Me and my husband has just been to Stockholm on a small 3 days vacation. Of course, I bought nail polish at American Apparel. The clothes  is for people who weigh 19 kg, but the polish ... Oohh! I bought 6 pieces :-)
LA Color and Laval, I got in a swaapping group on Facebook and the  Color Club has a FB friend in the same swapping group been so kind and bought for me at the ICA Maxi supermarket in Malmö. Why does not Maxi Gothenburg sell CC? Nonsense ...

What we did more in Stockholm? We had absolutely fantastic food at Saddle & Sabre. I love meat, I love good sauces! We walked, we bought some strong sauces in the U.S. candy-store and had coffee with the world's best Anna & Loke. We also had time for a cheese & salami-orama in the hotel room and sweat over the world's smallest underground parking garage.








17 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint!
  jag vill också byta lack - får man gå med i gruppen?
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jag har för mig att jag sett en handfull CC lack på Ica, antingen den på Grafiska vägen eller i Sannegården på Hisingen, mins inte vilken... Vet inte om det var så mycket att ha dock :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grafiska vägen, vårt hemma-Maxi har inte, så det måste vara Hising Island som har haft. Nåja, det får gå ändå haha....

   Radera
  2. Jag är sällan på ICA, men nu hade jag vägarna förbi och ja, det var Sannegården som har CC. De har ett ställ med Blossoming just nu, och lite annat.

   Radera
  3. TACK! Kanske får göra en liten utflykt dit!

   Radera
 3. Ser fram emot att se vad du hittar på med ungefär ALLA de där lacken. Särskilt AA-lacken ser mumsiga ut (och GISSA om Lipstick skulle kunna få bo hos mig).

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, just Lipstick kunde jag inte hålla mig ifrån, var tvungen att publicera ett inlägg om det just nu precis!

   Radera
 4. Ser fram emot att se vad du hittar på med ungefär ALLA de där lacken. Särskilt AA-lacken ser mumsiga ut (och GISSA om Lipstick skulle kunna få bo hos mig).

  SvaraRadera
 5. Åhh vad snygga AA lacken var! Ifjol när jag var där så köpte jag bara Office. Jag ser att det finns många fler nu! Vill ha!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fick sansa mig. De är ju inte gratis precis. Extra nöjd är jag att jag knep det sista Lightyear!

   Radera
 6. Du hittade till butiken OCH du kunde välja. Eller så var det de du inte kunde eftersom du kom därifrån med lika många AA-lack som mig;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp japp, gps i mobilen och långa benet före. Efter hotellincheckning och lite vila, så var AmAp första anhalten!

   Radera
 7. Jag har inte fastnat för AA, men det beror nog på att de lack jag har hittat har varit basic krämlack. Glitterlack är ju mycket roligare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och AA´s glitterlack verkar toppen!

   Radera
 8. Tusan, nu fick du mig att bli sugen på ett besök i närmaste AA-butik! Och jag som egentligen borde avhålla mig från lackköp den närmaste månaden... Gah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde avhålla mig resten av ÅRET, haha.... :-D

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!