onsdag 29 augusti 2012

China Glaze - No plain Jane

Härom dagen kom ju jättepaketet med bland annat hela kollektionen Luster Chrome från China Glaze. Det som lockade minst var detta. Lila som går över i nån brons-aktig nyans. Inte jättetydlig, men ändå ganska fin. Dock helt ospännande. 
Min man, som är rätt luttrad vid det här laget, brukar mest säga "coolt" eller "jättefint" när jag sticker fram en nylackad hand. Han försöker verkligen intressera sig, det ska han ha credit för. När jag visade detta, tittade han länge sen sa han med nåt drömskt i blicken "Det får mig att tänka på rymden". Då bröt jag ihop i ett skrattanfall, för jag kom att tänka på Greger i Nilecity. Alla födda före typ 1980 borde minnas va? Det är ju en klassiker. Förresten så tror jag att det betyder att han tyckte det var snyggt ;-)

Betyg 3/5


The other day a giant package including the entire collection Luster Chrome from China Glaze arrived. What attracted me the least was this. Purple who goes into some bronze-ish hue. Not very visible, but still quite nice. However, completely unexciting.
My husband, who is quite used to my mania, most tend to say "cool" or "really nice" when I show him a new mani. He really tries to be interested, that he should have credit for. When I showed this, he took a loooong look, and then he said: "It makes me think of space." Then I broke down in laughter! I think that means he liked it?

Rating: 3/5


15 kommentarer:

 1. Jag önskar det skulle få mig att tänka på rymden men nej, jag tänker mer på urtvättade kläder eller något annat lika trist. Jag gillar inte alla lila, det kan jag ju säga, och den här är för blek för min smak. Dina bilder är dock bra för man ser det duokroma och dina naglar är verkligen häftiga med sin längd och kurvatur. Och vilka långa nagelbäddar du har. Önskar mina naglar kunde bli så långa som dina och att mina nagelbäddar vore lite längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... nä, jag är mer inne på din linje, än makens, i detta fallet :-D

   Tack snälla för alla fina ord! Jag och mina naglar sitter här och rodnar i soffan ;-)Tror jag måste ha en guest-NOTD en dag, i form av mamma.... Har ju ärvt nagelgenerna från henne!

   Radera
 2. Min man brukar komma med ungefär samma uttalanden. Mesigt, häftig eller Näe..

  Jag var verkligen besviken på det här när jag hade lackat med det, men det växte till sig liksom och blev snyggare ju mer jag tittade på det. Sen tycker jag väl i och för sig att kollektionen kunde blivit så mycket bättre vad det gäller det duokroma.

  SvaraRadera
 3. En sån kommentar tyder på engagemang, och jag vill också ha dukroma rymdnaglar - snyggt!!!
  Väntar på att minaska sluta skica sig o växa ut igen.
  kram!

  SvaraRadera
 4. Jag har fortfarande inte orkat ta mig an min flaska, misstänker att jag kommer att tycka att det är tråkigt. Önskar det vore lite mer "oumph" i färgen!

  SvaraRadera
 5. Haha, min sambo har slutat kommentera mina naglar trots att jag fladdrar omkring med dem framför ansiktet på honom ibland. Han tittar på mig, och jag ser i blicken vad han tycker om det. Oftast är han bara likgiltig. :(

  SvaraRadera
 6. Din bilder är jättefina och när mitt köpstopp är över ska jag beställa denna kollektionen, även om vissa lack har fått ljummen kritik.

  SvaraRadera
 7. Jag är född 1983 och jag minns NileCity, så det så;)

  SvaraRadera
 8. Helena: Ja, jag tror att hade jag bara fått det i handen, utan att ha sett flaskbilder så hade jag nog bedömt det annorlunda. Men jag hade såna förhoppningar om denna kollektion!

  Nadia: Eller hur! Duokroma rymdnaglar låter superglammigt! Du får prova IsaDora Second nail. Jättebra!

  Anne: Jag började med denna, annars hade den nog stått oprovad för evigt... Och ja, du kommer att tycka den är tråkig ;-)

  Sofia: Du får motivera och engagera honom ;-)

  Pamsan: TACK snälla! Jag borde också införa köpstopp, men vette fasen om jag har den rätta viljan ;-)

  Lela: Men då var du ju så liiiiten ;-) hihi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Second nail hitkurirat och nu påmålat i 2 lager. Hoppas det får mina naglar att växa ut igen - jag har ju maaaasssor av lack som väntar!
   Kram

   Radera
  2. Braaaa! Det är verkligen toppen :-)

   Radera
 9. Har detta lack men tror jag bara har layerat det över svart på mina tånaglar (såg lila ut). Inte orkat få på det på naglarna. Däremot tycker jag att dina bilder var väldigt fina med dina fina långa naglar. Tror att det behövs en viss längd på naglarna för att verkligen kunna få ut något av det här lacket och några av de andra i kollektionen. Samma det här som sminkan var inne på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! ja, det ligger nog nåt i det du säger. Mer yta för det duokroma att visa sig på liksom ;-)

   Radera
 10. Din färg blev mycket maffigare än min, det blev så mesigt på mina naglar. Ska nog prova det över ett annat lila lack eller så, kanske förstärker färgen lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Över lila alltså? Det kanske man skulle prova :-)

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!